Σοκ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας! Πέθανε παίκτης στην προπόνηση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 16:43 Σοκ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας! Πέθανε παίκτης στην προπόνηση

Σε βαθύ πένθος βυθίστηκε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το ρωσικό μπάσκετ, καθώς ο διεθνής σέντερ της ομάδας Νέων, Ρούσλαν Γκαγκλόεφ έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας

Οι παίκτες είχαν ολοκληρώσει την προθέρμανση τους και θα προχωρούσαν στο επόμενο μέρος των ασκήσεων τους, για την προετοιμασίας τους για τον επερχόμενο αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα νέων της Ζενίτ.

Ο Γκαγκλόεφ (17χρονος, ύψους 2.14) έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε. Οι γιατροί της ομάδας του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες (κάλεσαν και ασθενοφόρο), αλλά δεν μπόρεσαν να τον συνεφέρουν.

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Μάλτσεφ, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη μπροστά στα μάτια του: «Για όλους εμάς είναι ένα μεγάλο σοκ, και τώρα είναι δύσκολο να βρω λέξεις. Ο Ρούσλαν ήταν ο πιο επιμελής και καλός άνθρωπος στην ομάδα, ένας λακωνικός ηγέτης. Άρχισε να ασχολείται σοβαρά με τον αθλητισμό μάλλον αργά, γιατί μεγάλωσε στη Νότια και τη Βόρεια Οσετία (Γεωργία). Παρ 'όλες τις δυσκολίες, έμαθε πολύ καλά το μπάσκετ, έκανε πάντα προσεκτικά τη δουλειά του και δεν δημιούργησε ποτέ κάποιο επεισόδιο. Δεν καταλαβαίνω πώς αυτό θα μπορούσε να συμβεί. Όλοι οι παίκτες μας έκαναν ενδελεχείς ιατρικές εξετάσεις, και ο Ρούσλαν πέρυσι επίσης εξετάστηκε ως μέλος της εθνικής ομάδας Νέων της Ρωσίας. Δεν υπήρχαν σημάδια για μια τέτοια τραγωδία».
 

Σε επίσημη ανακοίνωσή της, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξέφρασε τα συλλυπητήρια της προς την οικογένεια και τους φίλους του Ρούσλαν Γκαγκλόεφ.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση