Ο... gentleman Σαμαράς και η αγκαλιά του Jay (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014 10:48 Ο... gentleman Σαμαράς και η αγκαλιά του Jay (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ο πατέρας του μικρού Τζέι μίλησε -για άλλη μια φορά- με κολακευτικό τρόπο για τον Γιώργο Σαμαρά, τονίζοντας ότι άφησε στην άκρη την απώλεια του παππού του για να βρεθεί κοντά στο παιδί του.

Ο Γιώργος Σαμαράς και ο μικρός Τζέι συναντήθηκαν μετά από καιρό στα ετήσια βραβεία των αθλητικών συντακτών, κατά την διάρκεια της απονομής του επάθλου “Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους”, σε μία πολύ συγκινητική στιγμή.
 


Η σχέση των δυο είναι ξεχωριστή, κάτι που φάνηκε για μια ακόμη φορά, με τον Jay να μην φεύγει από κοντά του! Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Έλληνας επιθετικός είχε μάθει το θάνατο του παππού του, ταξίδεψε ως την Χαλκιδική να δει την οικογένεια του και πρόλαβε να επιστέψει στην Αθήνα για να δει τον Jay, κάνοντας τον πατέρα του μικρού jay να μιλήσει με κολακευτικά σχόλια για τον “Sam”.
 


Δείτε τι έγραψε στο Facebook και το βίντεο που ανέβασε.

 

 

 

“Ο Σαμαράς έμαθε ότι ο παππούς του είχε πεθάνει και ταξίδεψε κατευθείαν στην ιδιαίτερη πατρίδα του για να είναι κοντά στην οικογένειά του. Οι διοργανωτές με πληροφόρησαν για αυτό, αλλά επίσης μου είπα ότι έχει πάρει το αεροπλάνο από εκεί για την Αθήνα, αφού δεν ήθελε να απογοητεύσεις τον Τζέι. Η παρουσίαση της διοργάνωσης καθυστέρησε για αν δώσει στον Σαμαρά τη δυνατότητα να είναι εκεί. Κατά την άφιξή του πήγε κατευθείαν στον Τζέι. Είναι πραγματικός κύριος…” έγραψε ο Martin Beatty

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση