Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τιμωρήθηκαν οι διαιτητές! Αποχώρησαν οι "πράσινοι"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Μαΐου 2016 21:46 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τιμωρήθηκαν οι διαιτητές! Αποχώρησαν οι "πράσινοι"
Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της κλήρωσης των διαιτητών για τους μεγάλους και τους μικρούς τελικούς της Basket League.
 
Η ΚΕΔ/ΕΟΚ τιμώρησε τους Αναστόπουλο, Κορομηλά, και Μάνο για το γεγονός πως δεν καταλόγισαν τα βήματα του Βασίλη Σπανούλη στην τελευταία φάση του δεύτερου τελικού στο ΟΑΚΑ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Οι τρεις διαιτητές δεν έχουν το δικαίωμα να “σφυρίξουν” στο τρίτο και στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς.
 
Πριν την έναρξη της κλήρωσης, οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Μάνος Παπαδόπουλος αποχώρησαν, τονίζοντας σε ήρεμο πνεύμα πως το “τριφύλλι” δεν έχει θέμα με τους διαιτητές, ενώ προέτρεψαν την ΚΕΔ να κάνει όπως θέλει την κλήρωση και όπως βολεύει τον Ολυμπιακό.
 
Η πλευρά του Ολυμπιακού αντέδρασε στην τιμωρία των διαιτητών του δεύτερου παιχνιδιού. Ο εκπρόσωπος της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ ζήτησε επισήμως την παραίτηση της ΚΕΔ και όλων των μελών της, ενώ τόνισε πως εάν υπήρχαν βήματα του Σπανούλη, τότε υπήρχαν και του Διαμαντίδη στην προηγούμενη φάση.
 
Το τρίτο παιχνίδι στο ΣΕΦ θα "σφυρίξουν" οι Πηλοΐδης, Καρακατσούνης και Παναγιώτου, ενώ στο τέταρτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ορίστηκαν οι Χριστοδούλου, Σχινάς και Μητσόπουλος.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση