Το χαμόγελο του Πετρούνια: Ελλάδα μου πάμε Ρίο - Συγχαρητήρια από Παυλόπουλο και κόμματα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Μαΐου 2016 21:17 Το χαμόγελο του Πετρούνια: Ελλάδα μου πάμε Ρίο - Συγχαρητήρια από Παυλόπουλο και κόμματα
Ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα επικοινώνησε με τους φίλους τους μέσω Facebook! Με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη του και δείχνοντας το μετάλλιό του, ο Έλληνας πρωταθλητής έδωσε το... σύνθημα: Πάμε Ρίο!

"Τα καταφέραμε άλλη μια φορά" έγραψε στα αγγλικά και πρόσθεσε: "Πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους. Δεν μπορώ να είμαι πιο ευχαριστημένος"...

Αυτό είναι όλο το μήνυμά του:

"we made it one more time !! European Champion 2016 on rings !! Can't be more happy ! Πάνω απ ολα ευχαριστω τον προπονητή μου και το χορηγό μου @stoiximan.gr , την οικογένεια μου το γιατρό μας κ.Παξινο και την physio @ivana___dju που με βοήθησαν να ξεπεράσω τις δυσκολίες που αντιμετώπισα !! Ελλάδα μου πάμε Ριο!!"

Συγχαρητήρια... απ' όλους!

Λίγες ώρες μετά τη νέα επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια, τα... συγχαρητήρια άρχισαν να πέφτουν "βροχή" όπως άλλωστε συμβαίνει μετά από κάθε επιτυχία Έλληνα αθλητή. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και τα κόμματα, αποθέωσαν τον Πετρούνια για τον νέο άθλο του!

«Η σημερινή μεγάλη ευρωπαϊκή επίδοσή σας είναι ένας ακόμη εμβληματικός κρίκος στην ήδη εντυπωσιακή αλυσίδα των κορυφαίων επιτυχιών σας. Επιπλέον, την αθλητική προσωπικότητα σας ολοκληρώνει ιδανικά ο υποδειγματικός χαρακτήρας σας. Για αυτό και ο ολυμπιακός σας δρόμος είναι ορθάνοιχτος. Και πάλι συγχαρητήρια και καλή δύναμη για τη συνέχεια», αναφέρει στο μήνυμά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Από πλευράς της κυβέρνησης, τα συγχαρητήρια μετέφερε ο υφυπουργός Πολιτισμού Σταύρος Κοντονής, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Έλληνα πρωταθλητή προκειμένου να τον συγχαρεί και προσωπικά αλλά και εκ μέρους της κυβέρνησης.

«Ο αθλητής της γυμναστικής Λευτέρης Πετρούνιας, πρόσθεσε μια νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού κατακτώντας για δεύτερη συνεχόμενη φορά την κορυφή της Ευρώπης. Με τη νέα του διάκριση, συνεχίζει να κρατά ψηλά την Ελληνική σημαία και αποδεικνύει ότι ο δρόμος για την επιτυχία περνά μέσα από τη σκληρή και συστηματική δουλειά. Θερμά συγχαρητήρια στον Έλληνα αθλητή και καλή επιτυχία στον επόμενο μεγάλο στόχο του που είναι η κατάκτηση της κορυφής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο», αναφέρει η υπεύθυνη του τομέα αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας Άννα Καραμανλή.

«Ο τομέας αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ συγχαίρει θερμά τον πρωταθλητή Ευρώπης Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση ενός ακόμη χρυσού μεταλλίου στους κρίκους, στη Βέρνη. Με την επιτυχία του αυτή, ο σπουδαίος πρωταθλητής μας, εξύψωσε την Ελλάδα στην πρώτη θέση του βάθρου και μας γέμισε υπερηφάνεια και ελπίδα για μία χρυσή νίκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο», αναφέρει ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

«Η ελληνική γυμναστική έχει προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό μεγάλες στιγμές. Το χρυσό μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια, είναι σημαντικότατη επιτυχία και ο αθλητής αξίζει για ακόμα μια φορά τα θερμότερα συγχαρητήρια όλων μας καθώς αποτελεί πλέον και μια από τις χρυσές ελπίδες μας για μετάλλιο στο Ρίο. Συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους αθλητές της ελληνικής αποστολής για τις πολύ καλές επιδόσεις τους. Λευτέρη μας έκανες και πάλι υπερήφανους», αναφέρει σε ανακοίνωσή του Το Ποτάμι.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση