Ο “μονόδρομος” και το... αντίο: Ολυμπιακός – Πανιώνιος (19:30)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 13:28 Ο “μονόδρομος” και το... αντίο: Ολυμπιακός – Πανιώνιος (19:30)

Ο Ολυμπιακός θέλει να μείνει στο... κυνήγι του ΠΑΟΚ, υποδεχόμενος τον Πανιώνιο (19:00 Novasports), στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του Ερίκ Αμπιντάλ!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο, με κύριο στόχο να επιστρέψει στις νίκες στο “Γ. Καραϊσκάκης” μετά τις απώλειες με ΠΑΟΚ και ΠΑΣ και να έχει... από κοντά το “δικέφαλο του Βορρά”.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν έχει μόνο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού θα είναι η.. αποχαιρετιστήρια του Ερίκ Αμπιντάλ, που “κρεμά” τα παπούτσια του.

Στα αγωνιστικά, ο Μίτσελ προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών. Ο Ρομπέρτο θα καθίσει κάτω απ' τα δοκάρια, με τους Αμπιντάλ και Μποτία στο κέντρο της άμυνας. Οι Μαζουάκου και Ελαμπντελαουί θα είναι οι δυο μπακ, με τους Μανιάτη, Εντινγκά και Κασάμι στη μεσαία γραμμή. Οι Ντομίνγκες και Αφελάι θα είναι οι δυο μεσοεπιθετικοί, με τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει άφησε εκτός αποστολής τους Ντουρμάζ, Μιλιβόγεβιτς, Σαλίνο, Αυλωνίτη, Γιαννούλη, Διαμαντάκο και Γκαζαριάν

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση