"Χ"αμένες ευκαιρίες και βαθμοί από τον ΟΦΗ και την Καλλονή!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 19:33 "Χ"αμένες ευκαιρίες και βαθμοί από τον ΟΦΗ και την Καλλονή!

O OΦΗ έφτασε κοντά στη νίκη είχε περισσότερες ευκαιρίες, όμως η Καλλονή ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ... Πάντως, οι Κρητικοί ισοφάρισαν αμέσως σε 1-1, αλλά έμειναν στο "Χ".

Ο ΟΦΗ ήταν σαφώς καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο είχε διαρκώς ευκαιρίες με μεγαλύτερη αυτή του Πετρόπουλου στο 14' όταν βρέθηκε τετ α τετ με τον Χογκ... Ο αρχικά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Καλλονής και στην επαναφορά απέκρουσε εκ νέου το το κοντινό σουτ του Μερεμπασβίλι.

Στην επανάληψη η Καλλονή έφτασε σχετικά γρήγορα στο γκολ με πέναλτι που κέρδισε στο 68ο λεπτό για χέρι του Τριποτσέρη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Χουάνμα, ο οποίος νίκησε τον Λόρια και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η “απάντηση” του ΟΦΗ ήταν άμεση. Οι Κρητικοί ισοφάρισαν στο 73' με κεφαλιά του Μακρή, αλλά στο 82' έμειναν με 10 παίκτες όταν ο Τριποτσέρης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Πάρα το αριθμητικό τους μειονέκτημα στο 86' έχασαν τρομερή ευκαιρία για να κάνουν το 2-1 με τον Αντελαγιέ, ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ από το μισό μέτρο.

ΟΦΗ (Τζενάρο Γκατούζο):Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μπανούσης, Μονιάκης (54' Φερνάντεθ), Πετρόπουλος, Λαμπρόπουλος (85' Μεϊτέ), Μερεμπασβίλι, Στάθης, Μακρής, Μιλιάζες.

Καλλονή (Γιάννης Ματζουράκης):Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλιός (63' Μπαρέρα), Αντέτζο, Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς, Τσαμπούρης, Στεβάνοβιτς, Καμαρά (46' Ναβάρο), Χουάνμα.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση