Απόρθητο το... κάστρο της Βέροιας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 19:36 Απόρθητο το... κάστρο της Βέροιας

Η Νίκη Βόλου έδειξε ότι παρά τα προβλήματά της μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στους αντιπάλους της αλλά η Βέροια ήταν αποτελεσματική σε ακόμη ένα εντός έδρας ματς και πανηγύρισε μία ακόμη νίκη (2-0).

Η Νίκη Βόλου μπορεί να ταξίδεψε στη Βέροια με πολλά προβλήματα και με την αβεβαιότητα για το μέλλον της ομάδας όμως στο πρώτο μισάωρο του αγώνα ήταν άκρως ανταγωνιστική. Σε δύο περιπτώσεις απείλησε την εστία του Καντιμοίρη όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να προηγηθούν.

Στο 38' ο Μπαργκάν έκανε τη σέντρα και ο Κάμπορα με ωραία κίνηση σημείωσε το 5ο φετινό του τέρμα και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Η Νίκη Βόλου λίγο έλειψε να φτάσει άμεσα στην ισοφάριση αλλά ο Μουζακίτης δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.

Η Νίκη προσπάθησε και στο δεύτερο μέρος να φτάσει στο 1-1 αλλά η Βέροια εκμεταλλεύτηκε τους χώρους που της άφησε η αντίπαλός της και με τον Καλτσά να σκοράρει και αυτός για 5η φορά έφτασε στο 2-0 και στην 6η εντός έδρας νίκη της σε 7 αγώνες.

Βέροια: Καντιμοίρης, Αραγονές, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Βάσκες (87' Άρτσε), Μπαργκάν (81' Ντουμίτρου), Καλτσάς, Μπεν, Κάμπορα (68' Βούκιτς).

Νίκη Βόλου: Δήμιζας, Μαρινάκης, Τσουκάνης (67' Σταμπολίεφ) , Μαχλελής, Αργύρης, Ίβενς, Καρασαλίδης, Αναστασόπουλος (87' Γιαννιτσάνης), Μουζακίτης, Μάρτινς, Σκουρτάι

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση