Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τον λύτρωσε ο Μήτρογλου... Δύσκολο τρίποντο ο Ολυμπιακός! (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 23:05 Τον λύτρωσε ο Μήτρογλου... Δύσκολο τρίποντο ο Ολυμπιακός! (ΦΩΤΟ)

Ο Ολυμπιακός ναι μεν δεν έχασε τον έλεγχο του αγώνα με τον Πανιώνιο ούτε λεπτό, αλλά δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη (2-0)! Τον "λύτρωσε" με δύο πολύ όμορφα γκολ ο Κώστας Μήτρογλου και πήρε τους τρεις βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός ναι μεν δεν έχασε τον έλεγχο του αγώνα με τον Πανιώνιο ούτε λεπτό, αλλά δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη (2-0)! Τον "λύτρωσε" με δύο πολύ όμορφα γκολ ο Κώστας Μήτρογλου και πήρε τους τρεις βαθμούς.

Καλύτερος ήταν ο Ολυμπιακός ειδικά από το 20ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου κι έπειτα, οπότε και άρχισε να απειλεί διαρκώς την “εστία” των “κυανέρυθρων”... Ηταν θέμα χρόνου να την παραβιάσει.

Πρώτα όμως, επλήγη, καθώς έχασε τον Μποτία στο 27'. Ο Ισπανός αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς ένιωθε ενοχλήσεις στο γόνατο έπειτα από τραυματισμό του στο γόνατο. Τον Μποτία αντικατέστησε στο ματς ο Σιόβας...

Εννιά λεπτά αργότερα οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ. Στο 36' ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Μήτρογλου στο δεύτερο δοκάρι και με κοντινή κεφαλιά από τη μικρή περιοχή έκανε το 1-0 για τον Ολυμπιακό πετυχαίνοντας το έκτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Στα πρώτα 25 λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου οι “ερυθρόλευκοι” είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν είχαν κατορθώσει να σημειώσουν κάποια αξιόλογη φάση... Ωστόσο, δεν επέτρεπαν και στον Πανιώνιο να τους απειλήσει.

Σημαντική βοήθεια στους “κυανέρυθρους” προσέφερε ο Ιμπαγάσα από το 62' που μπήκε ως αλλαγή του Αργυρόπουλου κι έπειτα. Μάλιστα, η είσοδός του στον αγωνιστικό χώρο συνοδεύτηκε από “ερυθρόλευκα” συνθήματα, με τα οποία οι οπαδοί του Ολυμπιακού του εξέφρασαν την αγάπη τους. Ο Αριελ Ιμπαγάσα που επέστρεψε ως αντίπαλος στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», έλαβε από τον Ολυμπιακό -πριν από τη σέντρα- δώρο φανέλα, η οποία έγραφε “Για πάντα αρχηγός”.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα ο Πανιώνιος προσπάθησε να γίνει επικίνδυνος κι όταν ο Μασούρας στο 83' με φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα δίπλα από την εστία του Ρομπέρτο ο Μίτσελ... βγήκε από τα ρούχα του! Στο ίδιο λεπτό, αλλά λίγο νωρίτερα, ο Μήτρογλου με μακρινό σουτ οδήγησε τον Παπαδόπουλο σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Ο Μήτρογλου αυτό που δεν κατάφερε στο 82' το πέτυχε στο 90' +1', όταν και “έγραψε” το τελικό 2-0, με το οποίο λύτρωσε τον Ολυμπιακό. Επειτα από πολύ καλή σέντρα του Ντοσεβί από τα δεξιά, ο Μήτρογλου γύρισε το σώμα του και με πλασέ πέτυχε το έβδομό του γκολ στο πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ομάρ, Μποτία (28' Σιόβας), Αμπιντάλ, Μαζουάκου, Μανιάτης, Αφελάι (62' Ντοσεβί), Εντινγκά, Τσόρι, Κασάμι (87' Φορτούνης), Μήτρογλου

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Οικονόμου, Μπουμάλ, Μασούρας, Αργυρόπουλος (62' Ιμπαγάσα), Σιώπης (75' Μπούζας), Πάνος, Μητρόπουλος, Γιάννου

newsit.gr