Στην τελική ευθεία η μεταγραφή Ντε Λα Μπέγια στον Ολυμπιακό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016 11:48 Στην τελική ευθεία η μεταγραφή Ντε Λα Μπέγια στον Ολυμπιακό

Τι γίνεται στο θέμα του γκολκίπερ

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο για τον Ολυμπιακό.

Από την Πέμπτη το απόγευμα, όταν και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Βίκτορ, ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τη διοίκηση για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν.

Ένα από τα ονόματα που είχαν ακουστεί επί εποχής Μάρκο Σίλβα ήταν ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, όμως ο Πορτογάλος εξέταζε και άλλα ονόματα για το αριστερό άκρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας.

Όπως γράφει σήμερα το Goal, η περίπτωση του Ισπανού μπακ αρέσει στον Βίκτορ, ο οποίος έδωσε την έγκρισή του για να γίνει η μεταγραφή και χθες ο σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με τη Σοσιεδάδ.

Μάλιστα, οι πρωταθλητές Ελλάδας εμφανίζονται να τα έχουν βρει σε όλα και με τον 31χρονο άσο και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, προτού έρθει στην Ελλάδα (πιθανότατα τη Δευτέρα) για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια υπογράψει διετές (1+1) συμβόλαιο συνεργασίας.

Όσον αφορά τώρα την υπόθεση του τερματοφύλακα, στον Ολυμπιακό θέλουν να καλυφθεί άμεσα το κενό που άφησε με τη μεταγραφή του στην Εσπανιόλ ο Ρομπέρτο. Μία περίπτωση που δείχνει να ταιριάζει αρκετά με τον Ισπανό τερματοφύλακα είναι εκείνη του Βιθέντε Γκουάιτα, ο οποίος είναι και εκείνος 30 ετών, έμπειρος γκολκίπερ και προέρχεται από μία φουλ σεζόν σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου.

Το πρόβλημα είναι πως η Βαλένθια κατέχει και εκείνη μέρος των δικαιωμάτων του και θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή, ώστε ο Γκουάιτα να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Από εκεί και πέρα, άλλες λύσεις που εξετάζονται είναι εκείνη του Άντρες Φερνάντεθ της Πόρτο που φέτος έπαιξε ως δανεικός στη Γρανάδα και είναι και εκείνος κοντά στα 30, ενώ το τελευταίο όνομα που ακούστηκε είναι εκείνο του Ουκρανού Μικίτα Σεφτσένκο που ανήκει στη Σαχτάρ και αγωνίζεται δανεικός στη Ζόρια.

Πηγή: sport-fm.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση