Γερμανία για κούπα! "Καθάρισε" Σλοβακία και προκρίθηκε στους "8" του Euro 2016

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016 21:14 Γερμανία για κούπα! "Καθάρισε" Σλοβακία και προκρίθηκε στους "8" του Euro 2016
Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στους Σλοβάκους και "καθάρισαν" το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Να σημειωθεί πως ο Νόιερ δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ στο Euro 2016, με τους Γερμανούς να έχουν την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης.
 
Ο αγώνας:
 
Οι Γερμανοί μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 8'. Αφού πρώτα ο Κεντίρα προειδοποίησε με κεφαλιά τους Σλοβάκους, ο Μπόατενγκ έκανε το 1-0 με ξερό σουτ έξω από την περιοχή.
 
 
 
Στο 13' η Γερμανία είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-0, αλλά ο Οζίλ δεν κατάφερε να νικήσει τον Κόζατσικ από την άσπρη βούλα του πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Γκόμεζ από τον Σκρτελ.
 
Ο Κούτσκα προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στο 41', αλλά ο Νόιερ απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του, ενώ δύο λεπτά μετά, η Γερμανία έκανε το 2-0. Ο Ντράξλερ χόρεψε τον Κούτσκα, έβγαλε ασίστ πάρε-βάλε στον Γκόμεζ και ο Γερμανός επιθετικός έστειλε από κοντά για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα της Σλοβακίας.
 
Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 63', όταν ο κορυφαίος του αγώνα, Ντράξλερ, έκανε από κοντά το 3-0.
 
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
 
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Κίμιχ, Τζερόμ Μπόατενγκ (71' Χέβεντες), Χούμελς, Χέκτορ, Κεντίρα (76' Σβάινσταϊγκερ), Κρόος, Μεσούτ Οζίλ, Τόμας Μίλερ, Ντράξλερ (72' Ποντόλσκι), Μάριο Γκόμεθ.
ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Κόζατσικ, Πεκάρικ, Σκρτελ, Ντουρίτσα, Γκιόμπερ (84' Σαλάτα), Σκρίνιαρ, Χροσόβσκι, Χάμσικ, Κούτσκα, Βάις (46' Γκρέγκους), Ντούρις (64' Σέστακ).
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση