Τηλεφώνημα για βόμβα στο ΟΑΚΑ! Διακοπή στο Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014 23:15 Τηλεφώνημα για βόμβα στο ΟΑΚΑ! Διακοπή στο Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα

Απειλή για βόμβα στο ΟΑΚΑ -μετά από τηλεφώνημα-  και εντολή για εκκένωση του γηπέδου από τις Αρχές. Οι εξέδρες... άδειασαν μέσα σε λίγα λεπτά, με τον κόσμο να αποχωρεί ήρεμα!

Ο αγώνας στο ΟΑΚΑ διακόπηκε, καθώς υπήρξε τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας και το γήπεδο έχει εκκενωθεί.

Το παιχνίδι διακόπηκε πέντε λεπτά πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου (Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα 23-40).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι τηλεφώνησαν σε τηλεοπτικό Μέσο, όπου υποστήριξαν πως στο ΟΑΚΑ έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός (υποτίθεται πως θα έσκαγε στις 23:00). Άμεσα, η Αστυνομία ειδοποίησε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι προχώρησαν, πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, σε έναν πρώτο έλεγχο, χωρίς να βρεθεί κάτι ύποπτο.

Ωστόσο, έπειτα από επαφή των ανθρώπων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με τον κομισάριο της αναμέτρησης και τους διαιτητές, αποφασίστηκε να ζητηθεί η εκκένωση των εξέδρων, ούτως ώστε να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα, αλλά και να συνεχιστεί η έρευνα από τους άνδρες της Αστυνομίας και από ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Ο Υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μιχάλης Γεωργαντής υποστήριξε πως υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, για την Euroleague.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Υπήρξε τηλεφώνημα σε ένα σάιτ και εφημερίδα πως μέχρι τις 11 θα γίνει κάποια έκρηξη. Μας ενημέρωσε η αστυνομία και εμείς τον παρατηρητή. Ενημερώσαμε τους διαιτητές και τον κομισάριο. Το γήπεδο είναι τελείως άδειο, εκτός αν υπάρχουν περίπου 200 άτομα. Όλα έγιναν άμεσα. Μπορεί να είναι και ένα είδος χιούμορ ενός πολύ… μην πω τη λέξη καλύτερα. Ο κ. Γιαννακόπουλος είναι με τους διαιτητές και θα ξέρουμε περισσότερα σε λίγο…».

newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση