Euro 2016: Ουαλία ή Βέλγιο; Βγαίνει ο αντίπαλος της Πορτογαλίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2016 10:31 Euro 2016: Ουαλία ή Βέλγιο; Βγαίνει ο αντίπαλος της Πορτογαλίας
Κόντρα “δράκων” εναντίων “κόκκινων διαβόλων” στο γήπεδο Πιερ Μορουά της Λιλ (22:00, NewsIt.gr, ΕΡΤ) για μία θέση στα ημιτελικά του Euro 2016 με αντίπαλο τους Ίβηρες του Φερνάντο Σάντος.
 
Δεύτερος προημιτελικός του Euro 2016 απόψε το βράδυ, με την Ουαλία και το Βέλγιο να ψάχνουν ένα εισιτήριο για τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Euro. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία στον ημιτελικό.
 
Η ομάδα του Κρις Κόουλμαν ζορίστηκε αρκετά, αλλά ξεπέρασε το εμπόδιο της Βορείου Ιρλανδίας στους “16” και τώρα έρχεται αντιμέτωπη με μια από τις πιο ζόρικες ομάδες της διοργάνωσης, ψάχνοντας την ιστορική πρώτη πρόκρισή τους σε ημιτελικά μεγάλης διοργάνωσης.
 
Οι “κόκκινοι διάβολοι” έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στην Ουγγαρία, φτάνοντας με άνεση στο τελικό 4-0 για την προηγούμενη φάση της διοργάνωσης και πλέον θέλουν να φτάσουν στους “4” και να δείξουν πως είναι ικανοί για.. μεγάλα πράγματα.
 
Οι δύο ομάδες, είχαν συναντηθεί και στα προκριματικά της διοργάνωσης, με τους «δράκους» του Κρις Κόουλμαν να παίρνουν ισοπαλία 0-0 στην έδρα των «κόκκινων διαβόλων» και νίκη με 1-0 εντός έδρας με γκολ - φυσικά- του Γκάρεθ Μπέιλ.
 
Οι Ουαλοί, θα βασιστούν για άλλη μία φορά στο ομαδικό τους πνεύμα και τις εμπνεύσεις του Γκάρεθ Μπέιλ, με τον τεχνικό τους να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.
 
Αντίθετα, αρκετούς πονοκεφάλους έχει ο Μαρκ Βίλμοτς στην αμυντική του γραμμή, καθώς ο Βερμάλεν είναι τιμωρημένος, ενώ ο Φερτόνχεν τέθηκε νοκ - άουτ λόγω τραυματισμού για το υπόλοιπο της διοργάνωσης.
 
Να αναφέρουμε πως σε 12 προηγούμενες αναμετρήσεις η Ουαλία μετρά 4 νίκες, το Βέλγιο 5, ενώ 3 ματς έληξαν ισόπαλα, με τέρματα 17 - 16 υπέρ των Ουαλών. Επομένως η άμυνα των “κόκκινων διαβόλων” θα διαφοροποιηθεί με τους Τζέισον Ντενάιερ και Τζόρνταν Λουκάκου να ετοιμάζονται να πάρουν θέση στην ενδεκάδα στο αποψινό ματς.
 
Πιθανές ενδεκάδες:
 
ΟΥΑΛΙΑ (Κόουλμαν): Χένεσι - Γκάντερ, Τσέστερ, Ουίλιαμς, Ντέιβις, Τέιλορ - Άλεν, Λέντλι - Ράμσι, Μπέιλ - Ρόμπσον – Κάνου.
 
ΒΕΛΓΙΟ (Βίλμοτς): Κουρτουά - Μεϊνιέρ, Αλντερβάιρελντ, Σιμάν (Ντεναγιέρ), Τ. Λουκάκου - Βίτσελ, Ναϊνγκολάν, Μέρτενς (Καράσκο), Ντε Μπράινε, Αζάρ - Ρ. Λουκάκου.
 
Διαιτητής: Σκόμινα (Σλοβενία).
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση