Κορυφαίος προπονητής της Α1 μπάσκετ ο Δημήτρης Πρίφτης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2016 20:20 Κορυφαίος προπονητής της Α1 μπάσκετ ο Δημήτρης Πρίφτης
Ο τεχνικός του Άρη Θεσσαλονίκης κέρδισε στο… νήμα τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιάννη Σφαιρόπουλο στην ψηφοφορία του ΕΣΑΚΕ...

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη του κορυφαίου προπονητή στην basket League εξελίχθηκε σε ντέρμπι με τον Δημήτρη Πρίφτη του Άρη και τον Γιάννη Σφαιρόπουλου του πρωταθλητή Ολυμπιακού να ισοψηφούν στις προτιμήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ, αλλά τον προπονητή των κίτρινων να κερδίζει τη μάχη καθώς συγκέντρωσε περισσότερες ψήφους από προπονητές, αρχηγούς ομάδων και το κοινό.

Ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων», που οδήγησε τον Άρη στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος, δήλωσε: «Είναι πολύ τιμητική για μένα αυτή η διάκριση. Είναι ένα βραβείο που συνήθως πηγαίνει σε αυτούς που έχουν κατακτήσει τον τίτλο και αυτό κάνει ακόμα μεγαλύτερη την τιμή που αισθανόμαστε όλοι στον Άρη.

Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλο τον Άρη. Δε θεωρώ ότι είναι προσωπική επιβεβαίωση, αλλά εκπροσωπώντας την ομάδα από το τη θέση του προπονητή, αντιπροσωπεύω μία συλλογική προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα. Αυτή ακριβώς η προσπάθεια είναι που αναγνωρίζεται και είναι μεγάλη τιμή για μένα που συμμετέχω σ’ αυτήν.

Ευχαριστώ κατ’ αρχήν όλους τους συμπαίκτες μου μέσα στο γήπεδο, παίκτες, προπονητές και όλο το σταφ της ομάδας, τη διοίκηση για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη της, αλλά και τον κόσμο του Άρη που αγκαλιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο όλη την προσπάθειά μας».

ProtoThema

Προσαρμοσμένη αναζήτηση