Κακή “παρένθεση”! Έκλεισε με... άνετη νίκη τη χρονιά ο Παναθηναϊκός

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 21:36 Κακή “παρένθεση”! Έκλεισε με... άνετη νίκη τη χρονιά ο Παναθηναϊκός

Ο Καρέλης έβαλε το 7ο φετινό του τέρμα, ο Χουχούμης πέτυχε γκολάρα και ο... σοβαρός Παναθηναϊκός επικράτησε -εύκολα- εντός έδρας της Κέρκυρας με 2-0, αντιδρώντας εξαιρετικά στο "ναυάγιο" της Ξάνθης

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε στον αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα με αρκετές αλλαγές (Μπεργκ, Νάνο, Σίλντενφελντ και Ατζαγκούν έμειναν εκτός αποστολής), μπήκε... ορεξάτος , αλλά η πρώτη φάση του ματς ανήκε στους Φαίακες, με το κοντινό σουτ του Γκόμες να φεύγει άουτ (7').

Το “τριφύλλι” βρήκε στη συνέχεια τα... πατήματα του και έχοντας καλή και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας (πολύ δραστήριοι Χουχούμης και Ζέκα) κατάφερε να φτάσει αρκετές φορές στην περιοχή των φιλοξενούμενων, χωρίς όμως να έχει καλή τελική πάσα. Απ΄την μεριά της, η Κέρκυρα αμύνθηκε μαζικά και προσπάθησε να “χτυπήσει” στις αντεπιθέσεις.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου το “τριφύλλι” έπαιξε στο μισό γήπεδο τους Φαίακες και έχασε δυο σημαντικές ευκαιρίες, με τον Σέτκους να αποκρούει την κεφαλιά του Δώνη (35') και το σουτ του Ντίνα (36'). Τελικά, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 45', όταν ο Πράνιτς έπιασε το μακρινό σουτ, ο Καρέλης προσπάθησε να κάνει κοντρόλ και άλλαξε την πορεία της μπάλας, κάνοντας το 1-0.

Η Κέρκυρα μπήκε στην επανάληψη έχοντας πολύ καλή στιγμή στο 47' με το σουτ του Χαβίτο, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν επέτρεψε να πιεστεί περισσότερο και απείλησε άμεσα την αντίπαλη εστία, έχοντας μάλιστα και δοκάρι σε σέντρα του Χουχούμη (48'). Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε στη συνέχεια, με τους “πράσινους” να έχουν την κατοχή της μπάλας, να μην απειλούνται (πέρα από τη φάση του 80') και να... γυροφέρνουν την μπάλα στην περιοχή της Κέρκυρας ψάχνοντας ένα ακόμα γκολ.

Το ματς ολοκληρώθηκε με το καταπληκτικό σουτ του Χουχούμη, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σέτκους για το τελικό 2-0 και με τον Πέτριτς να αναγκάζει στο 90+2' τον πορτιέρε της Κέρκυρας να αποκρούει δύσκολα. Με τη λήξη του αγώνα οι παίκτες του Παναθηναϊκού πήγαν στην εξέδρα χειροκροτώντας τους οπαδούς, οι οποίοι τους ζήτησαν το πρωτάθλημα.

newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση