Μεταγραφή σεισμός Πογκμπά στη Μάντσεστερ με 110 εκατ. ευρώ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 21:31 Μεταγραφή σεισμός Πογκμπά στη Μάντσεστερ με 110 εκατ. ευρώ

Μετά από εβδομάδες σκληρών διαπραγματεύσεων έκλεισε μεταγραφή του γάλλου άσσου Πολ Πογκμπά από την Γιουβέντους στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μετά από εβδομάδες σκληρών διαπραγματεύσεων έκλεισε μεταγραφή του γάλλου άσσου  Πολ Πογκμπά από την Γιουβέντους στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η οποία θα είναι η πιο ακριβή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Οι δυο ομάδες κατέληξαν σε συμφωνία: Η Γιουνάιτεντ θα πληρώσει 110 εκατομμύρια και θα δώσει και ο δαιμόνιος  μάνατζερ του Γάλλου άσου Μίνο Ραϊολα θα πάρει περίπου 24.000.000 ως προμήθεια για τη μεταγραφή και ακόμα ένα πριμ ύψους περίπου 4.500.000 από τη Γιουβέντους.   

Σε ό,τι αφορά το συμβόλαιο του παίκτη, θα αμείβεται ετησίως με 13 εκατ. ευρώ ενώ θα λαμβάνει επιπλέον 7 εκατ. ευρώ για τα δικαιώματα της εμπορικής του εικόνας.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τη χθεσινή πληροφόρηση, ο Πογκμπά θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις στην Αμερική, που βρίσκεται για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Οι δύο σύλλογοι θα κανονίσουν ακόμα ένα ραντεβού εντός 48 ωρών και μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και να ολοκληρωθεί η επιστροφή του Πογκμπά στο "Ολντ Τράφορντ", από το οποίο αποχώρησε το καλοκαίρι του 2012 για μόλις 950.000.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση