Το Champions League αλλάζει! Κερδισμένη η Ιταλία...

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 18:38 Το Champions League αλλάζει! Κερδισμένη η Ιταλία...
Σε μια σημαντική αλλαγή θα προχωρήσει η UEFA σε ό,τι αφορά στο Champions League. Θρίαμβος των "ισχυρών" που έχουν την πλειοψηφία των εισιτηρίων της διοργάνωσης. Ωφελήθηκε η Ιταλία.
 
Οι συγκεκριμένες αλλαγές πιθανότητα θα αφορούν της τριετία 2018-2021 και μπορεί να ανακοινωθούν ακόμα και αυτή την Παρασκευή!
 
Η σημαντικότερη αλλαγή, λοιπόν, είναι ότι οι τέσσερις πρώτες ομάδες των τεσσάρων κορυφαίων πρωταθλημάτων θα παίζουν κατευθείαν στους ομίλους. Μεγάλη κερδισμένη της.. υπόθεσης είναι η Ιταλία, καθώς θα βγάζει, σίγουρα, τέσσερις ομάδες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όπως και η Αγγλία, η Ισπανία και η Γερμανία.
 
Θυμίζουμε πως τα τελευταία χρόνια η Ιταλία έβγαζε τρεις ομάδες στο Champions League, ενώ σχεδόν πάντα έχανε την τρίτη στα προκριματικά!
 
Από τη συγκεκριμένη εξέλιξη “φωνάζουν” Γάλλοι και Πορτογάλοι, ενώ χαμένοι είναι ο 11ος και 12ος, που δεν θα βγάζουν, πλέον, απευθείας ομάδα στο Champions League. Από τη 12η θέση και κάτω, εκεί όπου βρίσκεται και η Ελλάδα, η εκάστοτε χώρα θα βγάζει μόνο τον πρωταθλητή.
 
Το χειρότερο είναι πως θα χρειάζονται πιθανώς τρεις προκριματικοί γύροι ανάμεσα σε 48 ομάδες, για μία από τις έξι, πιθανότατα, θέσεις, που θα μείνουν ανοιχτές. Όπως γίνεται αντιληπτό, το Champions League γίνεται αρκετά πιο κλειστό...
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση