US OPEN: Αποκλείστηκε η Σάκκαρη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 10:18 US OPEN: Αποκλείστηκε η Σάκκαρη
Hττα-αποκλεισμό με 2-1 σετ (6-4, 4-6, 6-3) γνώρισε η Μαρία Σάκκαρη από την Κινέζα, Γινγκ-Γινγκ Ντουάν, στον πρώτο γύρο του Αμερικανικού Όπεν (US Open). Η 21χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο 94 στην παγκόσμια κατάταξη, που βρέθηκε για πρώτη φορά στο κυρίως ταμπλό γκραν σλαμ διοργάνωσης, έχασε στο πρώτο σετ, επτά break points.
 
Την ήττα με 2-0 σετ (6-4,6-2) από την Κινέζα Ζενγκ Σαισάι, γνώρισε η Μόνικα Πούιγκ από το Πουέρτο Ρίκιο, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
 
Στους άνδρες ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε 3-1 σετ (6-3, 5-7, 6-2, 6-1) του Πολωνού Ζέρζι Ζάνοβιτς, προκαλώντας πάντως νέους προβληματισμούς με την παρουσία του, μιας και χρειάστηκε για τη νίκη του 2 ώρες και 37 λεπτά. Ο Σέρβος, Νο 1 στον κόσμο, παρουσιάζει μία μεγάλη πτώση στην φόρμα του, μετά από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αντίπαλος του βρίσκεται 246 θέσεις κάτω από αυτόν στην παγκόσμια κατάταξη. Πάντως ο Τζόκοβιτς, αντιμετωπίζει, τραυματισμό στον καρπό, γι αυτό και σε αρκετά σημεία του αγώνα, έδειχνε με μορφασμούς, πως πονάει. Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Τσέχο Γίρι Βέσελι.
 
Ο Ράφαελ Ναδάλ νίκησε 3-0 σετ (6-1, 6-4, 6-2) τον Ντένις Ιστομίν και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Αντρέας Σέπι, με τον οποίο αγωνίστηκε πρόσφατα, στον δεύτερο γύρο του τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, όπου ο Ισπανός επικράτησε 6-3, 6-3.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση