Υψωσε τείχη ο Γκιρτζίκης! Δεν ακούει, δεν βλέπει - Ολοι έξαλλοι!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 15:45 Υψωσε τείχη ο Γκιρτζίκης! Δεν ακούει, δεν βλέπει - Ολοι έξαλλοι!
Oι εκπρόσωποι της FIFA και της UEFA πήγαν μία ώρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο ραντεβού στην ΕΠΟ. Ο λόγος ήταν ότι ήθελαν να ενημερώσουν την ομοσπονδία για τις αλλαγές που θα ανακοίνωναν στις ΠΑΕ.
 
Ανάμεσα στις αλλαγές ήταν η σύσταση νέας επιτροπής ορισμούς της ΚΕΔ αποτελούμενη μόνο από διεθνείς πρώην διαιτητές. Η επιτροπή θα καταρτίσει τον πίνακα διαιτητών και βοηθών του πρωταθλήματος από την αρχή. Αφού, έγινε αυτή η ενημέρωση η ΕΠΟ προχώρησε στην αιφνιδιαστική ματαίωση της συνάντησης.
 
Οι άνθρωποι της FIFA και της UEFA εξοργίστηκαν όπως και οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ. «Ντροπή! Τι είναι αυτά τα πράγματα; Έκανα χιλιόμετρα για να έρθω», έλεγε ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος.
 
 
«Δεν υπάρχει συνάντηση! Είμαστε το ίδιο έκπληκτοι με εσάς. Δεν ξέρουμε τι να πούμε… Η ΕΠΟ μας είπε ότι αρνείται να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή στο καταστατικό της, κάτι που χρειάζεται ώστε να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στο θέμα της διαιτησίας. Η ΕΠΟ αρνείται οποιαδήποτε αλλαγή! Σας ζητάμε συγγνώμη για αυτήν την εξέλιξη. Αποχωρούμε και θα πάμε στη βάση μας για να συζητήσουμε με τα αρμόδια όργανά μας και να πάρουμε τις αποφάσεις μας για το ελληνικό ποδόσφαιρο», τόνισε ο επικεφαλής της διεθνούς αντιπροσωπείας, Κωστάκης Κουτσοκούμνης.
 
Η δικαιολογία της ΕΠΟ ήταν ότι προσπαθεί να προφυλάξει τη διαδικασία της εκλογής προέδρου της Λίγκας (31η Αυγούστου) και ότι δεν θέλει να γίνει μια τέτοια συνάντηση πεδίο αντιπαράθεσης και εκλογικής αναμέτρησης μεταξύ των εκπροσώπων των ΠΑΕ.
 
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Φώτης Κωστούλας θέλησε να μιλήσει στον Γκιρζίκη και να του ζητήσει τον λόγο, αλλά αυτός δεν τον δέχθηκε. 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση