Παραμένει αναίσθητος ο Bianchi

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014 11:06 Παραμένει αναίσθητος ο Bianchi

Η οικογένεια του Jules Bianchi εξέδωσε ανακοίνωση για την πορεία της αποθεραπείας του Γάλλου οδηγού, που τραυματίστηκε σοβαρά στις 5 Οκτωβρίου, στο GP Ιαπωνίας.

Ο 25χρονος, εξακολουθεί να δίνει τη δική του μάχη, νοσηλευόμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Νίκαιας. Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση, δεν έχει ανακτήσει ακόμα τις αισθήσεις του, αλλά αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη και πλέον έχει ξεκινήσει η θεραπεία αποκατάστασης.
 

Ο Jules με τους γονείς του
Ο Jules με τους γονείς του

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα, το γεγονός πως μπορέσαμε να φέρουμε τον Jules στην πατρίδα του, τον προηγούμενο μήνα, ώστε να συνεχίσει την αποθεραπεία του, δίπλα στην οικογένεια και τους φίλους του. Η νευρολογική κατάσταση παραμένει ως είχε. Δεν έχει τις αισθήσεις του αλλά μπορεί να αναπνεύσει χωρίς μηχανική υποστήριξη. Παρότι δεν υπάρχει κάποια αξιοσημείωτη πληροφορία να μεταφέρουμε, μας δίνει δύναμη το γεγονός πως ο Jules εξακολουθεί να μάχεται. Αυτό έχει επιτρέψει στους θεράποντες ιατρούς να προχωρήσουν στο προγραμματισμένο αλλά επίπονο πρόγραμμα αποκατάστασής του.
Εξακολουθεί να είναι μία δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας αλλά το γεγονός πως έχει αγγίξει τις ζωές τόσων ανθρώπων ανά τον κόσμο, μας έχει βοηθήσει. Θα θέλαμε να αναγνωρίσουμε για μία ακόμα φορά την αγάπη που έχουν δείξει όλοι για τον γιο μας. Είμαστε ευγνώμονες για το σεβασμό και τη στήριξή σας», ανέφεραν οι γονείς του Jules Bianchi, Philippe και Christine.

Όπως προκύπτει, η κατάσταση του Γάλλου οδηγού παραμένει αμετάβλητη, τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα και όλοι περιμένουν να «ξυπνήσει» ο εγκέφαλός του και να δώσει εντολές.

zougla.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση