Εκπληξη από Βέροια! Διπλό στη Ν. Σμύρνη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016 23:06 Εκπληξη από Βέροια! Διπλό στη Ν. Σμύρνη

Η Βέροια πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας 2-1 του Πανιωνίου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στη Ν. Σμύρνη. Πρωταγωνιστής ήταν ο Βίτι που πέτυχε δύο γκολ. 

Ο Αργεντινός σκόραρε στο 17ο και 45ο λεπτό και χάρισε στην ομάδα του τους πρώτους της βαθμούς. Το γκολ του Ενγκόγκ στο 81΄ δεν ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους.

Η Βέροια ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε στο 17΄. Σε κόρνερ του Άρτσε από δεξιά ο Βίτι με καρφωτή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννιώτη.

Ο Αργεντινός λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου πέτυχε και δεύτερο γκολ. Στο 45' ο Μεληκιώτης πέρασε τον Μπεν, μπήκε στην περιοχή και γύρισε στον Βίτι που «έγραψε» το 0-2 με ωραίο τελείωμα.

Ο Πανιώνιος στο δεύτερο ημίχρονο έγινε πιο επιθετικός με την είσοδο του Ενγκόγκ στο 49΄, αντί του Φούντα. Ο Γάλλος επιθετικός έχασε ευκαιρία στο 51΄, ο Ρισβάνης στο 53΄ και ο Μπεν στο 59΄. Μείωσε τελικά ο Ενγκόγκ στο 81ο λεπτό με κεφαλιά.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Αντωνιάδης, Βλάχος (10΄ Αργυρόπουλος), Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μπεν (75΄ Ολαϊτάν), Ανσαριφάρντ, Μασούντ, Φούντας (49΄ Ενγκόγκ).

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Τερζής): ΛόπεΘ, Μαλόν, Ναβαλόφσκι, Καλί (73΄ Μελίσσης), Μαραγκός, Μπαλάφας, Άρτσε (88΄ Παπαδόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Μεληκιώτης, Βίτι (60΄ Παπαστεριανός), Καπετάνος.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση