"Ανάσα" για Ατρόμητο! Στον... πάτο ο Αστέρας Τρίπολης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016 20:25 "Ανάσα" για Ατρόμητο! Στον... πάτο ο Αστέρας Τρίπολης
Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ατρόμητος, ο οποίος επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 1-0 στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη (υπηρεσιακός τεχνικός, ο οποίος αντικατέστησε τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο) πήρε τους τρεις πρώτους βαθμούς της, χάρη σ' ένα τρομερό γκολ του Ούμπιντες, ο οποίος εκτέλεσε τον Κοσίτσκι με υπέροχο σουτ στο 42ο λεπτό.
 
Από την πλευρά της, η ομάδα του Μάκη Χάβου γνώρισε την τρίτη σερί ήττα της στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας μετά το πέρας των τριών πρώτων αγωνιστικών. Οι Αρκάδες παρουσίασαν, πάντως, ένα βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, είχαν τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκειά του, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ιγκλέσιας με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 76'.
 
Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημα, αλλά όχι και τις ανάλογες φάσεις, αφού χρειάστηκε ο αγώνας να φτάσει στο 38ο λεπτό για να καταγραφεί η πρώτη πραγματικά μεγάλη ευκαιρία. Στο σημείο εκείνο ο Μάσα έκανε έξυπνο και δύσκολο γύρισμα στο πίσω δοκάρι, ο Καλτσάς έκανε την προβολή από δύσκολη θέση, αλλά ο Γκορμπούνοφ έκανε απίστευτη απόκρουση σε κόρνερ, κρατώντας το "μηδέν".
 
Κι ενώ ήταν οι φιλοξενούμενοι που έλεγχαν τον αγώνα, οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ στο 42΄ με ένα έξοχο σουτ του Ούμπιδες από τα 20 μέτρα, που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Κοσίτσκι. Το γκολ επηρέασε τους Αρκάδες, που εμφανίστηκαν νευρικοί και αγχωμένοι στην επανάληψη, ειδικά μετά τη μεγάλη ευκαιρία του Μάσα στο 48΄ (πλασέ ελάχιστα άουτ), με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να βρει χώρους για αντεπιθέσεις, όπως στο 62΄ με τον Τόνσο και στο 68΄ με τον Παπαδόπουλο τους οποίους πρόλαβε με έγκαιρη έξοδο ο Κοσίτσκι.
 
Στο 71΄ ο Λαζαρίδης έδιωξε στη γραμμή στην προσπάθεια του Στανισάβλιεβιτς, ενώ στο 76΄ ο Ιγκλέσιας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και κάπου εκεί το ματς τελείωσε για τον Αστέρα, με τον Γιαννούλη να αποσοβεί το 2-0 πάνω στη γραμμή στις καθυστερήσεις, στο σουτ του Ούμπιδες.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γ. Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κατράνης (85' Μπίτολο), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Κεϊτά, Στόιτσεφ, Βασιλείου (52' Μπάχα), Τόνσο, Λε Ταλέκ (66' Παπαδόπουλος).
 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μ. Χάβος): Κοσίτσκι, Ίγκορ, Κουρμπέλης, Σεφί (66' Χαμντανί), Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Καλτσάς (63' Στανισάβλιεβιτς), Μάσα (79' Γκοντό), Φαρίνια, Ιωαννίδης.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση