Τα λάθη πληρώνονται! Έκανε... σεφτέ ο Λεβαδειακός με ΑΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016 20:28 Τα λάθη πληρώνονται! Έκανε... σεφτέ ο Λεβαδειακός με ΑΟΚ
Την πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague πανηγύρισε ο Λεβαδειακός, επικρατώντας 2-1 της Κέρκυρας, για την 5η αγωνιστική. “Δώρο” από την άμυνα των Φαιάκων και τα δυο λάθη των Βοιωτών. Παραλίγο να γίνει η ισοφάριση στην τελευταία φάση του ματς.
 
Ο Λεβαδειακός πήρε μια σπουδαία νίκη, την πρώτη του για φέτος, επικρατώντας 2-1 της Κέρκυρας, με δύο τραγικά λάθη της άμυνας των φιλοξενούμενων να διαμορφώνουν το αποτέλεσμα. Φοβερό φινάλε στη Λιβαδειά, αφού στην τελευταία φάση του ματς οι Φαίακες είχαν δοκάρι.
 
Ο ΑΟΚ ήταν η ομάδα που με την έναρξη της αναμέτρησης πάτησε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η ελαφρά του υπεροχή δεν απείλησε τον Λεβαδειακό. Μετά από ένα... χλιαρό 15λεπτο, οι Βοιωτοί ανέβασαν την πίεση τους και στο 20' έφτασαν στο γκολ, από... δώρο! Ο Βενέτης γύρισε την μπάλα στον Κουτζαβασίλη, ο οποίος στην προσπάθειά του να μπλοκάρει γλίστρησε με αποτέλεσμα αυτή να περάσει από κάτω του! Ο Τόνι Σίλβα έγινε αποδέκτης του "δώρου" του τερματοφύλακα του ΑΟΚ και μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0...
 
 Η άμυνα των φιλοξενούμενων βρέθηκε σε κάκιστη ημέρα και 10 λεπτά αργότερα “έφερε” και το 2-0. Ο Ντιμιτρόφσκι πήγε ν΄ απομακρύνει -οριζοντιομένος στο έδαφος- την μπάλα πριν τον Κουτζαβασίλη. Αυτή κατέληξε στον Μάντζιο που ερχόταν στο δεύτερο δοκάρι, με αποτέλεσμα από πλάγια θέση με πλασέ να κάνει το 2-0. η καλύτερη στιγμή των Φαιάκων στο ημίχρονο ήρθε στο 34', όταν η σκαστή κεφαλιά του Τουράμ πέρασε λίγο πάνω απ' τα δοκάρια του Μοσχονά.
 
Παρά το 2-0, η ομάδα της Κέρκυρας δεν παράτησε το ματς και έδειξε διάθεση να αντιδράσει στην επανάληψη. Οι παίκτες του Λεβαδιακού όμως διαχειρίστηκαν σωστά την πρωτοπορία τους, αν και από το 70' και μετά δέχθηκαν αρκετή πίεση. Στο 79' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, αλλά ο Μεντί έδιωξε πάνω στη γραμμή το γύρισμα του Ντουράμ.
 
Μεγάλη φάση για τον ΑΟΚ και στο 81', όταν ο Αρναρέλης έβγαλε την σέντρα από αριστερά, όμως ο Ντουαλά δεν έπιασε καλά την προβολή και η μπάλα πέρασε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Βενέτης δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν τελικά να μειώσουν σε 2-1 στο 98' με τον Αρναρέλη, ενώ παραλίγο να “κλέψουν” το βαθμό, αφού στην τελευταία φάση του παιχνιδιού και σε εκτέλεση φάουλ, ο Τουράμ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
 
Οι συνθέσεις:
 
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μοσχονάς, Μιλιάζες, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Μαχαίρας, Γιακουμάκης, Μάντζιος, Ζεζίνιο (85΄ Καραμπουέ), Κουλιμπαλί (68΄ Καλτσάς), Τόνι Σίλβα (73΄ Μπελγκαζουανί)
 
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ντιμιτρόβσκι (74΄ Ανδρεόπουλος), Βενέτης, Γεωργίου, Ζορμπάς (60΄ Αρναρέλης), Γκόμες, Ντουάλα, Σιόντης, Επστάιν, Ντιόγκο (60΄ Κόντος), Τουράμ
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση