Τροχαίο για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή της Ρόμα!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 13:26 Τροχαίο για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή της Ρόμα!
Αυτοκινητιστικό ατύχημα είχε ο παίκτης της Ρόμα Στεφάν Ελ Σαραουί, κατά την επιστροφή του από το Τορίνο, όπως αναφέρει η ιταλική αθλητική εφημερίδα Gazzetta dello Sport. Τόσο ο ίδιος, όσο και ο άλλος οδηγός που εμπλέκεται στο ατύχημα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, δεν τραυματίστηκαν.
 
Η Ρόμα αντιμετώπισε εκτός έδρας την Τορίνο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο 24χρονος άσος αποφάσισε να επιστρέψει με το αυτοκίνητό του, παίρνοντας σχετικά άδεια από τον προπονητή του, Λουτσιάνο Σπαλέτι.
 
Ο επιθετικός της Ρόμα, οδηγώντας το αυτοκίνητό του, ένα Α3, συγκρούστηκε με ένα κίτρινο Panda, με τα δύο οχήματα να καταστρέφονται. Μόλις έφτασε ο γιατρός της Ρόμα Ντελ Βεσόβο και ο μάνατζερ της ομάδας, Ζουμπίρια, ο Ελ Σαραουί επέλεξε να μην πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις και όπως αναφέρουν οι ιταλικές ιστοσελίδες , αναμένεται σήμερα (12:00) να παρουσιαστεί στην πρωινή προπόνηση.
 
Ο οδηγός του Fiat Panda, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Sant’ Eugenio" της ιταλικής πρωτεύουσας, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση