Σιμεόνε: "Είμαστε το φόβητρο της Μπάγερν; Δε νομίζω"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 11:03 Σιμεόνε: "Είμαστε το φόβητρο της Μπάγερν; Δε νομίζω"
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε χαρακτήρισε τη νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης (1-0) επί της  Μπάγερν ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της ομάδας του. 
 
«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη νίκη και την απόδοση. Η ομαδα έκανε όλα εκείνα για τα οποία είχαμε προετοιμαστεί, παίζοντας πολύ καλά. Είναι πραγματικά μια υπέροχη βραδιά για μας,» είπε ο Αργεντινός προπονητής. «Αμυνθήκαμε πολύ καλά και εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους που μας έδωσαν.
 
Είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας, από τότε που έφτασα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Μπορώ να πω ότι είμαι τυχερός να προπονώ αυτή την ομάδα. Είμαστε το φόβητρο της Μπάγερν; Δε νομίζω. Είναι μια μεγάλη ομάδα και μου αρέσει ο τρόπος σκέψης και εργασίας που υπάρχει στη Γερμανία. Δεν ξέρω αν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με την ομάδα του Αντσελότι. Βεβαίως, μπορώ να πω ότι πάντα στοχεύουμε στο μέγιστο. Αλλά έχουμε λίγο χρόνο για να χαρούμε, τώρα υπάρχει ένα άλλο παιχνίδι για να προετοιμάσουμε» πρόσθεσε ο Ντιέγκο Σιμεόνε.
 
Για το χαμένο πέναλτί (84') του ο Γκριεζμάν (η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι) τόνισε: «Η κατάρα των πεναλτι; Είναι κακή τύχη, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σκόραρα από το σημείο του πέναλτι. Σίγουρα αυτό δεν θα είναι το τελευταία πέναλτι που θα είναι άστοχο».
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση