Europa League: Τι ΑΕΛ, τι ΑΠΟΕΛ! Σε κρίση ο Ολυμπιακός

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 00:11 Europa League: Τι ΑΕΛ, τι ΑΠΟΕΛ! Σε κρίση ο Ολυμπιακός
Ο ΑΠΟΕΛ πέρασε από το "Γ. Καραϊσκάκης". νικώντας 1-0 τον Ολυμπιακό με γκολ του Σωτηρίου στο 10΄, διπλασιάζοντας τις νίκες του στον 2ο όμιλο του Europa League του οποίου είναι πια μόνος επικεφαλής. Παρά την ήττα, οι "ερυθρόλευκοι" ήταν ανώτεροι του αντιπάλου τους αλλά άτυχοι, καθώς εκτός των ευκαιριών που δημιούργησαν και έχασαν, είδαν την μπάλα να χτυπά τρεις φορές στα δοκάρια του Βάτερμαν!
 
Ο πρωταθλητής Ελλάδας "σπατάλησε" την εκτός έδρας ήττα με τη Γιουνγκ Μπόις, όμως ευνοήθηκε από την ισοπαλία του αγώνα που προηγήθηκε ανάμεσα στην Αστάνα και τους Ελβετούς (0-0), καθώς είναι δεύτερος και οι δύο προαναφερόμενες ομάδες μετρούν από ένα βαθμό, με τους "ερυθρόλευκους" να υποδέχονται το συγκρότημα από το Καζακστάν την επόμενη αγωνιστική.
 
Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο βρίσκεται, πάντως, σε κρίση, καθώς αυτό ήταν το δεύτερο σερί αρνητικό αποτέλεσμα, μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής από τον ΑΠΟΕΛ. Η πίεση γύρω από τον Πάουλο Μπλέντο αυξάνεται με το ντέρμπι με την ΑΕΚ να είναι καθοριστικό για τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος μόνο άνετα δεν μπορεί να αισθάνεται στον "ερυθρόλευκο" πάγκο.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέντο): Λεάλι - Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια - Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο (78' Καρντόσο) - Φορτούνης (64΄Ελιουνούσι), Μάριν (78' Μάρτινς) , Σεμπά - Ιντέγε

ΑΠΟΕΛ (Κρίστιανσεν): Βάτερμαν - Μιλάνοφ, Μερκής, Καρλάο, Λάγο - Νούνο Μοράις - Βινίσιους, Μπερτόγλιο (65΄Αρτυματάς), Γιαννιώτας (82' Αστίθ), Βάντερ (68 Εφρέμ) - Σωτηρίου.
Προσαρμοσμένη αναζήτηση