Μιλιβόγεβιτς, ο νέος ηγέτης του Ολυμπιακού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016 10:54 Μιλιβόγεβιτς, ο νέος ηγέτης του Ολυμπιακού

Πέτυχε το νικητήριο γκολ στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ - Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς κάνει «όργια» με τον Ολυμπιακό και οι αριθμοί καταδεικνύουν πως στο πρόσωπό του βρέθηκε ο νέος ηγέτης της ομάδας

Η χθεσινή εμφάνιση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς ήταν μια ακόμη απόδειξη ότι αποτελεί το νέο ηγέτη του Ολυμπιακού. Έναν πραγματικό αρχηγό, όχι μόνο στο… περιβραχιόνιο, αλλά στην πράξη, απροσπέλαστο στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ακούραστο εργάτη και πολύ συχνά πλέον λυτρωτή με τα γκολ που πετυχαίνει, όπως αυτό που χάρισε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ (2-1). 

Οι αριθμοί του Σέρβου μέσου καταδεικνύουν τη σημασία που έχει στους «ερυθρόλευκους». Έχουμε και λέμε: 

-έχει αγωνιστεί σε ΟΛΑ τα ματς του Ολυμπιακού φέτος μετρώντας 13 εμφανίσεις και συνολικά περίπου 1.200 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο. Αντικαταστάθηκε μόνο στο 73ο λεπτό του πρόσφατου αγώνα με την Αστάνα, όταν όλα είχαν κριθεί, ενώ στο μεσοδιάστημα πρόλαβε να παίξει και τρία ολόκληρα ματς με τη Σερβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ. 

-στην τρίτη του σεζόν στην ομάδα μετρά ήδη τρία γκολ, όσα είχε πέρσι ΟΛΗ τη χρονιά. Το ρεκόρ του είναι τα έξι γκολ από την περίοδο 2014/15, όταν όμως σκόραρε τέσσερις φορές στο Κύπελλο. 

-είναι πρώτος παίκτης του Ολυμπιακού σε τελικές προσπάθειες στο πρωτάθλημα με 12, μπροστά ακόμη και από τον βασικό φορ της ομάδας, Ιντέγε Μπράουν (11). 

-είναι πρώτος παίκτης του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα σε πάσες με 99 έχοντας τεράστια απόσταση από τον δεύτερο Ντιόγκο Φιγκέιρας με 40. 

-είναι πρώτος παίκτης του Ολυμπιακού-εξαιρουμένου του γκολκίπερ Καπίνο-σε κλεψίματα στο πρωτάθλημα με 14 και δεύτερος σε επεμβάσεις με 9 (πίσω μόνο από τον Μποτία).

Πηγή: sport-fm.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση