Νταρουσάφακα – Ολυμπιακός: Σπουδαίο “διπλό” στην... Πόλη του!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 20:57 Νταρουσάφακα – Ολυμπιακός: Σπουδαίο “διπλό” στην... Πόλη του!

Η τρίτη φετινή του εκτός έδρας νίκη κατάφερε να πάρει ο Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν της Νταρουσάφακα με 77-71 κι έφτασαν στο 6-4 στις νίκες στη διοργάνωση. Πρώτοι σκόρερ για την μάδα του Σφαιρόπουλου οι Πρίντεζης – Λοτζέσκι (15 π.), πολύ καλός για μια ακόμη φορά ο Σπανούλης. Κρίσιμοι πόντοι ο Γκριν.

Η αξιοπιστία της «ερυθρόλευκης» άμυνας και κάποια τρίποντα σε κομβικά σημεία της τελευταίας περιόδου χάρισαν στον Ολυμπιακό ένα σπουδαίο "διπλό" στην Πόλη, με το οποίο αύξησε σε 6-4 το ρεκόρ του στη φετινή Euroleague.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας πέρασαν νικηφόρα με 77-71 από την έδρα της Νταρουσάφακα, για την 10η αγωνιστική της διοργάνωσης, υποχρεώνοντας την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ στην 5η ήττα της και τρίτη διαδοχική.

Η ομάδα του Σφαιρόπουλου αντέδρασε μετά την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, πραγματοποιώντας μία μεγάλη εμφάνιση στην αγαπημένη της… Πόλη , έχοντας σε τρομερή βραδιά τους Σπανούλη, Πρίντεζη και Λοτζέσκι, με τον Γκριν να “μιλά” στα δύσκολα στο τέλος.

Το παιχνίδι...

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι “χτυπώντας” την αντίπαλο του τόσο μέσα στην ρακέτα με τους Μιλουτίνοφ και Πρίντεζη, όσο και με τις προσπάθειες του πολύ καλού -σε ένα ακόμα ματς- Σπανούλη (9-14). Η Νταρουσάφακα όμως δεν τον άφησε να ξεφύγει, εκμεταλεύτηκε τα αμυντικά του λάθη και με τους Κλάιμπερν Ερντέν και Γουαναμέικερ έκλεισε το δεκάλεπτο στο -3 (21-24).

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση