Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα: Εσπασε... το ρόδι ο Γηραιός και κεφάλια οι οπαδοί του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2016 23:13 Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα: Εσπασε... το ρόδι ο Γηραιός και κεφάλια οι οπαδοί του

Ο Ηρακλής πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα... στο επεισοδιακό παιχνίδι του «Καυτανζογλείου» που διεκόπη στο 7ο λεπτό, λόγω σοβαρών επεισοδίων. Ο Γηραιός νίκησε με ανατροπή 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα που προσπαθούσε να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αλλά τελικά την παραχώρησε... στον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα της Ηπείρου προηγήθηκε στο 7ο λεπτό με τον Κοζορώνη και οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν με τον Περόνε στο 14ο λεπτό. Πήραν τους πρώτους τους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα με το γκολ του Αγγελόπουλου στο 88΄.

Ωστόσο, μετά τα εκτεταμένα επεισόδια, στα οποία τραυματίστηκε ο δημοσιογράφος Θανάσης Μυριούνης που είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη από τα Ιωάννινα, λίγη σημασία έχει το παιχνίδι. Οι οπαδοί του Ηρακλή έκαναν «ντου» στο γήπεδο και συνεπλάκησαν με τα ΜΑΤ. Ο αγώνας διεκόπη για περίπου 15 λεπτά.

Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ με τον Κοζορώνη που βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ηρακλή, ύστερα από σέντρα του Τζημόπουλου και έπειτα ξέσπασαν τα επεισόδια και το ματς διεκόπη προσωρινά.

Ενα λεπτό μετά την έναρξη του αγώνα ο Ηρακλής ισοφάρισε. Ο Σαραμαντάς έδωσε στον Περόνε και αυτός με δυνατό αριστερό σουτ έκανε το 1-1. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Μοντέιρο έκανε τη σέντρα και ο Μιχάηλ έδιωξε σε κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό και με τις δύο ομάδες να δημιουργούν φάσεις.
Ο Ηρακλής φαινόταν ότι ήταν πολύ πιο κοντά στο γκολ και πίεζε γι' αυτό, αλλά ήρθε με καθυστέρηση. Στο 88' ο Περόνε μεταβίβασε για τον Λεοζίνιο, αυτός γύρισε στον Αγγελόπουλο που με ωραίο πλασέ νίκησε τον Περιστερίδη για να γίνει με τον τρόπο αυτό το τελικό 2-1.

Ενα λεπτό αργότερα ο ΠΑΣ πλησίασε στην ισοφάριση αλλά η μπάλα στην κεφαλιά του Μιχαήλ χτύπησε στο δοκάρι του Χουάντερσον.

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Στάμου, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι (83' Λουκίνας), Ιντζόγλου, Πασάς (70' Λεοζίνιο), Μοντέιρο, Κούρος (70' Άγγελόπουλος), Περόνε.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Καρανίκας (62' Μπουκουβάλας), Μπέριος Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Κούτρης, Κοζορώνης, Λίλα, Γιάκος, Ζάιρο (71' Μαμπουλού), Κόντε (76' Ακόστα).

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση