Ολυμπιακός: Η Χαλ "κλείνει" Ελαμπντελαουί, ο Μπέντο προτιμά εξτρέμ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 10:20 Ολυμπιακός: Η Χαλ "κλείνει" Ελαμπντελαουί, ο Μπέντο προτιμά εξτρέμ
Η Αγγλική ομάδα θέλει να κάνει δικό της τον Νορβηγό μπακ του Ολυμπιακού και φαίνεται πως θα το πετύχει. Την ίδια ώρα, ο Μπέντο έχει δείξει τις προθέσεις για για τα μετεγγραφικά των “ερυθρόλευκων”.
 
Η μετεγγραφή του Ομάρ Ελαμπντελαουί στην Αγγλική Χαλ φαίνεται πως βρίσκεται στην τελική της πορεία. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η ομάδα του Μάρκο Σίλβα είναι μια... ανάσα από το να τα βρει με τον Ολυμπιακό για τον εξάμηνο δανεισμό του παίκτη, δίνοντας το ποσό των 500 χιλ. Ευρώ, διατηρώντας οψιόν απόκτησης του παίκτη το καλοκαίρι.
 
Την ίδια ώρα, οι φαίνεται πως κινούνται για την τρίτη τους μετεγγραφή, μετά τους Ανσαριφαρντ και Σισοκό, με τον Πάουλο Μπέντο να προτιμά την απόκτηση κάποιου εξτρέμ, αντί για αμυντικό. Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει κοιτάξει την περίπτωση του 23χρονου Νοτιοαφρικανού Κίγκαν Ντόλι της Μαμέλοντι Σάνταουνς, ωστόσο η Μονπελιέ φαίνεται να έχει προβάδισμα για την απόκτηση του.
 
Ένα ακόμα όνομα που απασχολεί και φαίνεται πως έχει υπάρξει επαφή, είναι αυτό του 20χρονου Βραζιλιάνου Ματέους Περέιρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που μπορεί να έρθει δανεικός. Επίσης, έχει ακουστεί και η περίπτωση του 21χρονου Αργεντινού Εμάνουελ Ρεϊνόσο της Ταγέρες.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση