Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης: Τα πλάνα του Ουζουνίδη!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2017 10:33 Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης: Τα πλάνα του Ουζουνίδη!
Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας αποτελεί πλέον πρώτο στόχο του Παναθηναϊκού για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με τους "πράσινους" να επιθυμούν να "τελειώσουν" την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης από το πρώτο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη υποδέχεται (17:15, Cosmote Sport 1) τους Αρκάδες, στοχεύοντας στη νίκη με "καθαρό" σκορ. Το έργο της μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, μιας και το σύνολο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, όντας ικανό να κάνει ζημιές σε οποιαδήποτε ομάδα.

Ο Εβρίτης τεχνικός αναμένεται να παρατάξει το "τριφύλλι" με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα βρίσκονται - από αριστερά προς τα δεξιά - οι Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέντο και Χουλτ. Ο Ζέκα και ο Ρέις θα είναι στον άξονα, με τον Εμποκού και τον Βιγιαφάνες να καλύπτουν τα άκρα της επίθεσης. Ο Μπεργκ θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας από πίσω του σε οργανωτικό ρόλο τον Βίκτωρα Κλωναρίδη.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση