Εμποκού: "Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 10:56 Εμποκού: "Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό"
Ο Πολ Εμποκού ενισχύει τις προσπάθειες του Νίκου Λυμπερόπουλου να τον κρατήσει στην ομάδα, με τη διάθεση του να συνεχίσει τον Παναθηναϊκό.
 
Ο Κονγκολέζος είναι δανεικός από την Κιέβο και η οψιόν αγοράς είναι πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ γι' αυτό και υπάρχει και η σκέψη της επέκτασης του δανεισμού του.
 
Να μείνει στον Παναθηναϊκό θέλει κι ο παίκτης: "Σίγουρα θα ήθελα να μείνω. Προφανώς δεν είναι μόνο δική μου δουλειά να το αποφασίσω αυτό. Έχει να κάνει με την ομάδα, με τη ρήτρα που υπάρχει στη συμφωνία. Είναι αρκετά πράγματα που πρέπει να δούμε, αλλά εγώ πρέπει να πω ότι είμαι χαρούμενος εδώ, η οικογένειά μου είναι χαρούμενη εδώ, οπότε γιατί όχι; Για την ώρα θέλω να απολαμβάνω το παρόν και για το μέλλον θα δούμε", δήλωσε στην "Πράσινη" και πρόσθεσε: "Όταν ήρθα δεν ήμουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Σιγά-σιγά άρχιζα να παίζω περισσότερο και τώρα νιώθω πολύ καλά. Και οι δύο προπονητές μού έδωσαν αρκετή αυτοπεποίθηση. Τώρα είμαι πραγματικά χαρούμενος στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να συνεχίζουμε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο. Αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος για μας. Πάντα μπορούμε να βελτιωνόμαστε. Ξέρουμε πως ο στόχος του πρωταθλήματος είναι κάτι παραπάνω από δύσκολος. Ελπίζω πάντως να κατακτήσουμε κάτι, όπως το Κύπελλο".
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση