Και με τη "βούλα" στον Ατρόμητο ο Μανιάτης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 14:32 Και με τη "βούλα" στον Ατρόμητο ο Μανιάτης
Λίγο μετά την πληροφορία ότι ο Γιάννης Μανιάτης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο, επισημοποιήθηκε η μετεγγραφή του παίκτη.
 
Η ομάδα του Περιστερίου τον ανακοίνωσε, ενώ ο διεθνής άσος τόνισε: "Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο κ. Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο για την υπομονή που έδειξαν στο θέμα της μεταγραφής μου. O Aτρόμητος συγκαταλέγεται στις μεγάλες ομάδες, έχει παίξει συνεχόμενα χρόνια στην Ευρώπη, σε τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας και θα κάνω τα πάντα για να ανταποδώσω μέσα από την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και στους αγώνες". Το καλοκαίρι θα εξεταστεί αν οι δύο πλευρές συνεχίσουν τη συνεργασία τους.
 
Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μανιάτη!.
Ισχυρή προσωπικότητα, ακατάπαυστο πάθος, ανεξάντλητα πνευμόνια χαρακτηρίζουν τον ενεργεία αρχηγό της Εθνικής Ομάδας που έμεινε πριν λίγες ημέρες ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και σήμερα βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας μέχρι τις 30 Ιούνιου 2017.
Ο Γιάννης Μανιάτης θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «22».
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση