Απίστευτο! Οπαδός “έκλεψε” πούλμαν και το... έριξε σε αστυνομικούς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 11:32 Απίστευτο! Οπαδός “έκλεψε” πούλμαν και το... έριξε σε αστυνομικούς

Θα μπορούσε να είναι μέρος του σεναρίου κάποιας ταινίας. Μια απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας για ένα “τρελό” περιστατικό που έγινε πριν τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του sdna.gr, ένας 45χρονος προσπάθησε να ρίξει πούλμαν με οπαδούς πάνω σε μοτοσικλετιστές αστυνομικούς, πριν τον τελικό μπάσκετ Άρη-Παναθηναϊκός στο Αλεξάνδρειο.

Το απίστευτο περιστατικό εξελίχθηκε στην τελευταία φάση της μετακίνησης των 15 πούλμαν με τους 800 περίπου οπαδούς του Παναθηναϊκού από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη. Στην περιοχή της Σίνδου είχε υπάρξει ο έλεγχος από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης όπου είχαν εντοπισθεί ναρκωτικές ουσίες σε τέσσερα άτομα ενώ βρέθηκε κι ένα στύλο για εκτόξευση φωτοβολίδων.

Τα πούλμαν “χωρίσθηκαν” από την ΕΛΑΣ σε δύο ομάδες και μία από αυτές μπήκε στον χώρο της Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Κοντά λοιπόν στον Πύργο του ΟΤΕ ο 45χρονος σηκώθηκε από την θέση του, κατευθύνθηκε προς τον οδηγό και τον χτύπησε με δύναμη στην πίσω μεριά του κεφαλιού.

Όπως αναφέρεται, ο οπαδός άρπαξε το τιμόνι κι έκανε μια απότομη στροφή προς τους μοτοσυκλετιστές της ΕΛΑΣ που συνόδευαν τα πούλμαν. Από αυτή την κίνηση τραυματίστηκε ένας 45χρονος αστυνομικός που υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Κατά της Αθλητικής Βίας στην Θεσσαλονίκη. Ο αστυνομικός έριξε την μοτοσυκλέτα πλάγια και κατόρθωσε, με αυτή την κίνηση να μην βρεθεί κάτω από τις ρόδες του λεωφορείου.

Στην ανάκριση του από τις αρχές ο οπαδός ανέφερε πως δεν ήξερε τι έκανε, ενώ αρνήθηκε πως είχε κάτι εναντίον τους (απέδωσε την ενέργεια του στην παραζάλη του υπονοώντας χρήση ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ.).

Στη δίκη του στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ο ίδιος ορίσθηκε ως δικάσιμος για τις 3 Μαρτίου.

sdna.gr / newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση