Ηρακλής - ΠΑΟΚ: Στάση στο Καυτανζόγλειο! Παλικαρίσιος βαθμός για τον Γηραιό!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017 20:16 Ηρακλής - ΠΑΟΚ: Στάση στο Καυτανζόγλειο! Παλικαρίσιος βαθμός για τον Γηραιό!
Ο ψυχωμένος Ηρακλής κατάφερε να πάρει έναν παλικαρίσιο βαθμό κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Γηραιός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τους "ασπρόμαυρους" στο Καυτανζόγλειο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Superleague, συνεχίζοντας να παλεύει με νύχια και με δόντια για την παραμονή του στην κατηγορία.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή εμφάνιση του, δεν κατάφερε να αποδείξει ότι διαθέτει πιο ποιοτική ομάδα από τον Γηραίο και θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Πρίγιοβιτς. Το γκολ των φιλοξενούμενων δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο επιθετικός του Δικέφαλου του Βορρά ήταν οφσάιντ. Ο Μπαστάκος έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 80', χαρίζοντα τον βαθμό της ισοπαλίας στον Ηρακλή.

Ο αγώνας:

Το ματς ήταν αναγνωριστικό και από τις δύο ομάδες στο πρώτο τέταρτο. Η πρώτη τελική σημειώθηκε στο 4' με τον Αμρ Ουάρντα να δοκιμάζει το πόδι του από μακριά αλλά να μην απειλεί τον Χουάντερσον. Ο Ηρακλής επιχείρησε την πρώτη αξιόλογη του επίθεση στο 14', μετά από λάθος του Γλύκου, που δεν αξοποίησε ο Περόνε (το σουτ του Αργεντινού ήταν άστοχο).

Ήταν φανερό ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε μπει με σωστή νοοτροπία στον αγωνιστικό χώρο, αντίθετα οι γηπεδούχοι είχαν καλά τρεξίματα και κάλυπταν όλους τους χώρους. Παρ΄ όλα αυτά στο 19' ο "Δικέφαλος του Βορρά" πήρε προβάδισμα με το πλασέ του Πρίγιοβιτς από κοντά, γκολ, που δεν θα έπρεπε να μετρήσει καθώς ο Σέρβος στράικερ ήταν εμφανώς σε θέση οφσάιντ. Οι "απρόμαυροι" ζήτησαν πέναλτι στο 42΄ σε χέρι του Στάμου από γύρισμα του Πέλκα, με το διαιτητή Γκράνα να δείχνει "παίζετε".

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πιο επιθετικά και στο 48' το σουτ του Τσίμιροτ έφυγε άουτ. Ο Ηρακλής "απάντησε" στο 53' με το ξαφνικό σουτ του Περόνε που δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 56' ο αγώνας διακόπηκε για λίγο, εξαιτίας των αντικειμένων που δέχτηκε ο Ουάρντα την ώρα που εκτελούσε το κόρνερ.

Οι παίκτες του Ίβιτς έδειχναν επαναπαυμένοι στο υπέρ τους 1-0 και στο 80΄ οι γηπεδούχοι τους τιμώρησαν. Δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς ο Μπαστακός με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια και στο 83΄ θα μπορούσε να γίνει ο "ήρωας" των γηπεδούχων, αλλά ο Γλύκος ήταν ο νικητής στο μεταξύ τους τετ-α-τετ.

Οι συνθέσειες των ομάδων:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σ.Παντελίδης): Χουάντερσον, Δώνης, Στάμου (69' Πασσάς), Κούρος, Γροντής (78' Μπαστακός), Τζανετόπουλος, Ζιαμπάρης, Αργυρόπουλος, Μοντέιρο, Λεοζίνιο (82' Ιντζόγλου), Περόνε.
ΠΑΟΚ (Βλ.Ίβιτς) :Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Ουάρντα (85' Αθανασιάδης), Ενρίκε (44' Κάμπος), Μπίσεσβαρ (29' Πέλκας), Πρίγιοβιτς.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση