Παναθηναϊκός: “Επίθεση” σε Εσιέν! “Μπορούμε να υποστούμε υπέρμετρη βλάβη”

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017 12:07 Παναθηναϊκός: “Επίθεση” σε Εσιέν! “Μπορούμε να υποστούμε υπέρμετρη βλάβη”

Το “τριφύλλι” κατηγορεί τον Γκανέζο -με υπόμνημα που κατέθεσε στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών- για προσπάθεια να κάνει κακό στην ΠΑΕ ενόψει αδειοδότησης.

Όπως αναφέρει η “Live Sport”, στο υπόμνημά τους οι “πράσινοι αναφέρουν μεταξύ άλλων πως ο Εσιέν “...συμμετείχε σε μικρό αριθμό αγώνων (15 επί συνόλου 47) με μέτρια απόδοση. Παράλληλα η εξωγηπεδική του συμπεριφορά δεν ήταν η δέουσα και σε αυτό, ενδεχομένως, οφείλετο και η χαμηλή απόδοσή του”.

Ακόμα, η πλευρά του Παναθηναϊκού αναφέρει πως ήθελε να “σπάσει” το συμβόλαιό του Εσιέν, αφού έπρεπε να περάσει τον περιοδικό έλεγχο του Financial Fair Play και δεν ήθελε να διακινδυνεύσει τη συμμετοχή του στο Europa League.

Μάλιστα, γίνεται αναφορά πως οι καθυστερήσεις στην καταβολή των δεδουλευμένων στον παίκτη αποδίδονται στην κακή πορεία της ομάδας στην Ευρώπη, τη μη καταβολή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από τη Nova και το γενικότερο δυσμενές οικονομικό περιβάλλον.

Να τονιστεί πως οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” κατηγορούν τον Εσιέν πως εκβιάζει καταστάσεις. “Η υπέρμετρη βλάβη την οποία θα υποστούμε είναι προφανής”, καταλήγει το υπόμνημα.

Από την πλευρά του, ο Γκανέζος αξιώνει -άμεσα- το ποσό των 651 χιλιάδων ευρώ, ενώ υποστηρίζει πως έχει ήδη χαρίσει στον Παναθηναϊκό 1,9 εκατομμύρια ευρώ.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση