Γήπεδο Παναθηναϊκού: Κάθετα αντίθετος ο Γιαννακόπουλος! "Είμαστε οι μαλ…ες της παρέας;"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 19:32 Γήπεδο Παναθηναϊκού: Κάθετα αντίθετος ο Γιαννακόπουλος! "Είμαστε οι μαλ…ες της παρέας;"

Την αντίθεση του με τις εξελίξεις που αφορούν την πρόθεση της Κυβέρνησης και του Δήμου Αθηνών για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στου Γουδή εξέφρασε ο ισχυρός άνδρας της “πράσινης” ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που στράφηκε κατά της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη, τονίζοντας πως... αθετούν τηνκοινή τους συμφωνία για μετακίνηση των τμημάτων του συλλόγου στο ΟΑΚΑ.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον "ΣΠΟΡ FM 94,6":

Για τη θέση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφορικά με το γήπεδο του Παναθηναϊκού στου Γουδή: "Η θέση της ΚΑΕ είναι ίδια από την αρχή. Σήμερα το πρωί ενημερωθήκαμε για το Γουδή και ως ΚΑΕ μας έκανε άσχημη εντύπωση. Αρχές του 2016 βρεθήκαμε με τον κύριο Μιχαλαριά και συζητήσαμε το ενδεχόμενο να δούμε αν υπάρχει διάθεση από τον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ για να κάνουμε μία πρόταση στην Πολιτεία και να παίρναμε με το ΟΑΚΑ. Αυτό βρήκε τον Μιχαλαριά και τον Αλαφούζο σύμφωνους. Συστάθηκε επιτροπή με πρόσωπα από τον Ερασιτέχνη, την ΠΑΕ και την ΚΑΕ. Η ΚΑΕ προσφέρθηκε να μπει μπροστά. Έχουμε συνάψει μία συμφωνία από τις 20 Απριλίου του 2016 με την Deloitte, η οποία αυτή τη στιγμή ακόμη 11 μήνες δεν έχει παραδώσει γιατί είναι μεγάλο το έργο. Σήμερα, ενημερωνόμαστε ότι εν αγνοία μας ότι πήγε και έκανε μία συνάντηση με την κυβέρνηση για το Γουδή. Δηλαδή, η επιτροπή τι είναι κοροϊδία προς την ΚΑΕ.

Συγγνώμη για την έκφραση, αλλά εμείς είμαστε οι μ…ες της παρέας; Είχε μπει μπροστά η ΚΑΕ για να μπορούν να έχουν σπίτι όλα υπόλοιπα τμήματα. Μπαίνει μπροστά η ΚΑΕ για όλα τα τμήματα του συλλόγου δωρεάν και βγαίνουν και τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια μας, όταν τρέχει η Deloitte μία μελέτη. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι τσιφλίκι κανενός. Προκαλώ τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ή τον κύριο τον Αλαφούζο να διαψεύσει αυτά που λέω. Γνωρίζουν ότι τρέχει η μελέτη και ξαφνικά μαθαίνουμε για το Γουδή. Τι είναι αυτά τα πράματα; Έχουμε εγκαταστάσεις στο ΟΑΚΑ για να εγκατασταθούν όλα τα τμήματα και κάνουν πίσω για προεκλογικά παιχνίδια τώρα. Μαζί με τον κύριο Παππά του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι πρόβατα ο κόσμος του Παναθηναϊκού".

Για τη στάση που θα κρατήσει η ΚΑΕ: "Εμείς πρέπει να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα μας. Και δεν θέλουμε να πάρει όλο αυτό το κόστος η ΚΑΕ. Να σέβονται στον Ερασιτέχνη τους ανθρώπους που έχουνε προσφέρει στον Παναθηναϊκό. Γιατί αν δεν υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι δεν θα υπήρχε τριφύλλι. Η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης κρατούν αποστάσεις από αυτά που είχαν συμφωνήσει πριν από εννιά μήνες. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι ικανοποιημένη από το ΟΑΚΑ. Μπορεί να υπάρχουν θέματα με τη σύμβαση που είναι υπερβολικά ακριβή. Γνώμη μου είναι ότι θα ήταν καλό και για τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου. Αλλά καλά θα κάνουν όταν έχουν δώσει τα χέρια να με ενημερώνουν. Ο Παναθηναϊκός ήθελε να αναλάβει όλο ΟΑΚΑ και πήγα στον Κοντονή και μου είπε: “Ελάτε με μία πρόταση”. Τότε βρέθηκα με τον Μιχαλαριά και ζήτησα να μιλήσω με την ΠΑΕ. Επαναλαμβάνω συστάθηκε επιτροπή με τον κύριο Παναγόπουλο από την ΠΑΕ και άνθρωπο από τον Ερασιτέχνη. Θα έχουμε τη μελέτη από την Deloitte και περιμένω να μην καταθέσουμε".

Για το παιχνίδι με τη Ρεάλ: "Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, είναι τελικός και πρέπει οφείλουμε να κερδίσουμε. Παναθηναϊκός είμαστε και δεν φοβόμαστε κανέναν".

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση