Πλατανιάς - Ηρακλής: Κρητικοί για... πλέι οφ!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 21:50 Πλατανιάς - Ηρακλής: Κρητικοί για... πλέι οφ!
Πέντε... στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ο Πλατανιάς μπορεί ακόμη να ονειρεύεται την είσοδό του στα πλέι οφ! Πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Ηρακλή, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 25ης αγωνιστικής της Super League. Αντιθέτως, ο Ηρακλής προσεγγίζει τον εφιάλτη της Football League.  

Το γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη στο 78΄ έδωσε τους τρεις βαθμούς στον Πλατανιά, ενώ ο "Γηραιός" πάλεψε το ματς και είχε μία-δυο καλές φάσεις.

Δεν υπήρχε σοβαρη ευκαιρία για... δείγμα στο πρώτο 45λεπτο. Ο ρυθμός ήταν καλός, ωστόσο, τα λάθη και των δύο ομάδων ήταν πολλά. Η μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο 45λεπτο ανήκε στον Ηρακλή, στο 17΄, με το σουτ του Αγγελόπουλου που μπλόκαρε ο Σωτηρίου.

Το δεύτερο μέρος αρχισε με ευκαιρίες. Στο 49΄ στο σουτ του Δώνη η μπάλα έφυγε άουτ, όπως και στην κεφαλιά του Κούρου στο 55΄.

Ο Ηρακλής ήταν καλύτερός μέχρι το 70΄. Επειτα, οι γηπεδούχοι ανέβασαν το ρυθμό τους και στο 77΄ έχασαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία με τον Γιακουμάκη, τον οποίο πρόλαβε ο Χουάντερσον.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (78΄) ο Γιακουμάκης με κοντινό πλασέ "έγραψε" το 1-0.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Καρυπίδης, Μπανανά, Βάντερσον, Μουνάφο, Μενδρινός (81΄ Μαραγκός), Γιορέντε (46΄ Ντεβέσα), Μανούσος, Στανισάβλιεβιτς (66΄ Γουνδουλάκης), Γιακουμάκης
ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Αργυρόπουλος (67΄ Καραγκούνης), Σαραμαντάς (81΄ Μπαστακός), Τζανετόπουλος, Κούρος, Δώνης, Στάμου, Γροντής, Ιντζόγλου, Αγγελόπουλος (66΄ Λεοζίνιο), Περόνε

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση