Οριστικές εξελίξεις για τον προπονητή στον Ολυμπιακό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 10:01 Οριστικές εξελίξεις για τον προπονητή στον Ολυμπιακό

Την Τετάρτη αναμένεται να γίνει γνωστός ο επόμενος τεχνικός.

Εντός της ημέρας πρόκειται να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις στο θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό, καθώς την Τρίτη δούλεψαν αρκετά πάνω στη συγκεκριμένη υπόθεση οι άνθρωποι των Πειραιωτών και την Τετάρτη αναμένεται να γίνει γνωστός ο επόμενος τεχνικός τους.

Από τον σύλλογο επιβεβαίωσαν ότι υπάρχουν επαφές με Γάλλο τεχνικό και ότι αν δεν προχωρήσει η υπόθεση θα στραφούν σε άλλη λύση. Είχε πέσει στο τραπέζι το όνομα του Φιλίπ Μοντανιέ, αλλά ο Ρεμί Γκαρντ είναι ο κόουτς που απασχολεί έντονα τους «ερυθρόλευκους» και που περιμένουν την απάντησή του. Αν δεν πει το «ναι» ο πρώην τεχνικός της Λιόν μέχρι σήμερα (22/03) το μεσημέρι, τότε θα στραφούν άμεσα στις εναλλακτικές λύσεις. Δηλαδή, στην ελληνική αγορά.

Ο Γκαρντ βρίσκει ενδιαφέρον το πρότζεκτ του Ολυμπιακού, αλλά υπάρχουν εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν. Κανείς προπονητής δεν τρελαίνεται να αναλάβει μια ομάδα (την οποιαδήποτε ομάδα) στην τελευταία στροφή της σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» τον θέλουν τώρα, αλλά με την προοπτική να συνεχίσει το έργο του και μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά το αν θα είναι θετική ή αρνητική η απάντηση του Γάλλου προπονητή, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι να πει «όχι». Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα «παίξουν» τα ονόματα των Τάκη Λεμονή (που έχει περάσει άλλες δύο φορές από τον πάγκο του Ολυμπιακού) Νίκου Αναστόπουλου (που το 2004 δεν είχε δεχθεί να αναλάβει την ομάδα για δύο μήνες), Δημήτρη Ελευθερόπουλου και Γιώργου Δώνη. Η περίπτωση που ξεχωρίζει από την εγχώρια αγορά είναι του Τάκη Λεμονή, επειδή έχει δουλέψει ξανά στον σύλλογο ως προπονητής.

Λίγη αναμονή ακόμα και ο αντικαταστάτης του Βασίλη Βούζα θα γίνει γνωστός.

Πηγές: sport-fm.gr / newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση