Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: "Άγιος" Πρίντεζης και στο Βελιγράδι!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 22:41 Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: "Άγιος" Πρίντεζης και στο Βελιγράδι!
Ο Ολυμπιακός απειλήθηκε με ήττα στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα και μάλιστα με το να χάσει τη διαφορά που είχε απ' τον αγώνα του ΣΕΦ. Χάρη στον Αγραβάνη όμως οι “ερυθρόλευκοι” έμειναν... όρθιοι στο Βελιγράδι, ενώ το μεγάλο τρίποντο του Πρίντεζη έστειλε το ματς στην παράταση (58-58). Ο υπαρχηγός των “ερυθρόλευκων” ήταν αυτός που με πεταχτάρι αλά... Κωνσταντινούπολη το 2012 έδωσε τη νίκη στους Πειραιώτες (56-52).

Το buzzer beater του Πρίντεζη "σφράγισε" το πλεονέκτημα έδρας του Ολυμπιακού (19-8) στα πλέι οφ της Euroleague. Ο υπαρχηγός των "ερυθρόλευκων" σημείωσε στην παράταση το νικητήριο καλάθι, γράφοντας το 66-64 (58-58κ.α.) στην "Kombank Arena", απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, και οι πρωταθλητές Ελλάδας "απέδρασαν" με ένα τεράστιο "διπλό" από το Βελιγράδι.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Σφαιρόπουλου και πολυτιμότερος του παιχνιδιού ο Παπανικολάου με 17 πόντους (4/6 δίποντα, 2/4 τρίποντα), με τους Αγραβάνη και Πρίντεζη να ακολουθούν στο σκοράρισμα με 16 και 16 πόντους αντίστοιχα. Ο πρώτος μάλιστα, ήταν αυτός που με 11 συνεχόμενους πόντους στην 4 περίοδο κράτησε “ζωντανούς” τους “ερυθρόλευκους”, ενώ ο δεύτερος όχι μόνο έστειλε το ματς στην παράταση, αλλά έδωσε στους Πειραιώτες και τη νίκη, κάτι που τους εξασφάλισε και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση