Πασκουάλ Vs Γιαννακόπουλος! Σε ποια περίπτωση θα παραιτηθεί ο Καταλανός από τον Παναθηναϊκό - Η εξωγηπεδική ζωή των παικτών που ενόχλησε

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 11:51 Πασκουάλ Vs Γιαννακόπουλος! Σε ποια περίπτωση θα παραιτηθεί ο Καταλανός από τον Παναθηναϊκό - Η εξωγηπεδική ζωή των παικτών που ενόχλησε
- Ο Πασκουάλ και η απόφασή του ρυθμίζουν το αγωνιστικό μέλλον του Παναθηναϊκού την κρίσιμη αυτή μέρα
- Ο Καταλανός δεν θέλει να υπάρξει τιμωρία των “ανταρτών”
- Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα παραιτηθεί και αυτό θα ήταν καταστροφικό καθώς το κύρος του "τριφυλλιού" είναι κουρελιασμένο και δύσκολα παίρνει το ρίσκο κάποιος να αναλάβει τους "πράσινους"
- Οι λόγοι που ενόχλησαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο πριν τιμωρήσει την ομάδα
- Πόσο έπληξε αυτή η απόφαση το κύρος του “εξάστερου”

O Τσάβι Πασκουάλ είναι αυτός που έχει το ρόλο του ρυθμιστή των εξελίξεων αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός προπονητής αν και ήταν ενοχλημένος με το ύφος της τιμωρίας που επιβλήθηκε στην ομάδα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ανέβηκε στο πούλμαν το οποίο έφθασε στην Αθήνα κατά τις 7 το πρωί και ένας από τους βασικούς λόγους που μπήκε σε αυτό ήταν να μην... κρεμάσει τους παίκτες του.

Ο Καταλανός είναι τόσο δυσαρεστημένος που βρίσκεται στα πρόθυρα της παραίτησης και αυτή θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θελήσει να τιμωρήσει με διακοπή συμβολαίου τους “αντάρτες” Σίνγκλετον, Φώτση, Γκάμπριελ και Τζέιμς. Η στάση του πολύτιμου Σίνγκλετον αποτελεί ερωτηματικό προς το παρόν, καθώς δεν αποκλείεται να επανεξετάσει ο παίκτης πιο νηφάλιος μετά τα νεύρα που του προκάλεσε η τιμωρία το ενδεχόμενο να φύγει.

Oι λόγοι που εξόργισαν τον Γιαννακόπουλο

Από την άλλη διαρρέεται ότι η απόφαση αυτή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν σχετίζεται με τον αποκλεισμό της ομάδας, αλλά με τη συμπεριφορά των παικτών, καθώς μέσα στη σεζόν έφθαναν πληροφορίες στο σύλλογο για την εξωγηπεδική ζωή τους. Για ξενύχτια και θαμώνες σε νυχτερινά μαγαζιά, αλλά και στο καζίνο. Για περιπτώσεις που έφθαναν έως και τη μέθη, ενώ υπήρξε και περιστατικό με παίκτη που τον πήρε ο ύπνος και καθυστέρησε να πάει στην προπόνηση μετά τα παιχνίδια με τη Φενέρ.

Η ερώτηση είναι εύλογη, γιατί δεν μπήκε φρένο στα περιστατικά αυτά όσο ήταν νωρίς με την εφαρμογή των εσωτερικών κανονισμών που θα έβαζαν σε τάξη την ομάδα. Τους έγιναν συστάσεις, ενώ η απομάκρυνση του Τζεντίλε για τον ίδιο λόγο λειτούργησε παραδειγματικά για λίγες εβδομάδες.

Το πλήγμα στο κύρος

Αυτά τα περιστατικά βέβαια δεν δικαιολογούν την ακραία απόφαση για ένα... στρατιωτικό καψόνι. Απόφαση που απαξιώνει και υποτιμά τον ίδιο τον Παναθηναϊκό και το κύρος μιας ομάδας που έχει φθάσει έξι φορές στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ευρώπης. Το πόσο βλαβερή ήταν για το “τριφύλλι” η εν λόγω απόφαση φάνηκε από τον αντίκτυπο που είχε στα διεθνή ΜΜΕ και τα social media που μίλησαν για νέα εποχή στον Παναθηναϊκό, τον οποίο στο εξής δεν θα εμπιστεύονται μεγάλα ονόματα παικτών και προπονητών.

Ως εναλλακτική τιμωρία και συμμαζέματος της ομάδας υπάρχει ο εγκλεισμός σε ξενοδοχείο που εφάρμοσε ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός και ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ με επιτυχία, μάλιστα. Το πρόστιμο εννοείται και κάθε σχετικός εσωτερικός κανονισμός που κινείται σε αθλητικά πρότυπα, ώστε να μπορέσουν να τον σεβαστούν και οι αθλητές.

Πλέον, και μετά την... έμμεση απειλή παραίτησης από τον Πασκουάλ, άρχισαν στην ΚΑΕ να σκέπτονται και το ενδεχόμενο τιμωρίας με πρόστιμο και όχι τη διακοπή συμβολαίου στην ομάδα. Από αυτή την μάχη, αν θέλει ο Παναθηναϊκός να έχει μέλλον ισχυρός πρέπει να βγει ο εγωισμός του Καταλανού... Διαφορετικά και δύσκολα θα βρει καλό προπονητή με το κουρελιασμένο κύρος του το "τριφύλλι" και θα υπάρξει πλήρης απαξίωση προς την ομάδα από κάθε αθλητή.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση