Εφές - Ολυμπιακός: Δρομολόγιο "Πόλη-ΣΕΦ-Πόλη"! Τεράστιο break με ηγέτη Σπανούλη!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Απριλίου 2017 10:24 Εφές - Ολυμπιακός: Δρομολόγιο "Πόλη-ΣΕΦ-Πόλη"! Τεράστιο break με ηγέτη Σπανούλη!
Ο Ολυμπιακός έστειλε τους οπαδούς του στην κόλαση και τους έσυρε μετά ως τον μπασκετικό παράδεισο! Με τον τεράστιο Σπανούλη να κάνει παπάδες και... ψάλτες στο παρκέ πήρε την εκτός έδρας νίκη με 74-62 κόντρα στην Εφες. Ετσι, ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά και όλα θα κριθούν στο πέμπτο ματς του ΣΕΦ (2/5).

Ο αρχηγός ξεδίπλωσε για ακόμη μία φορά τις επιθετικές αρετές του (18π.) και ο Ολυμπιακός απέδωσε τα μέγιστα στην άμυνα! Με νίκη την Τρίτη, οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρνουν το εισιτήριο για το Final Four που θα αντιμετωπίσουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας...

Αφού, τελείωσε με την Πόλη, στοχεύει να επιστρέψει σε αυτή και δείχνει ότι μπορεί να εκτελέσει το δρομολόγιο Πόλη - ΣΕΦ - Πόλη για να βρεθεί στο Final Four. 

Xάλασε... αλήτικα το πάρτι της Αναντολού Εφές, αποστόμωσε τους επικριτές του αδιαφόρησε για την «καυτή» ατμόσφαιρα στο «Αμπντί Ιπεκτσί» και ύψωσε τη γροθιά του! Επέστρεψε από το -13 (27-14) και θέλει πια να είναι αυτός που θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό του φάιναλ φορ.

Μία ημέρα αφού έγινε γνωστό το περίφημο γούρι των Πειραιωτών, ότι δηλαδή περιμένει το πέμπτο παιδί του ο αρχηγός του Ολυμπιακού, επιβεβαιώθηκε το χαρμόσυνο της είδησης και στην μπασκετική του εκδοχή! Ο «κάπτεν» πέτυχε 5/11 τρίποντα, μοίρασε 4 ασίστ, έκανε και 1 κλέψιμο!

Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος επίσης περιμένει παιδί (το πρώτο) είχε 11 πόντους και 3 ριμπάουντ. Η άμυνα του Παπανικολάου στον Γκρέιντζερ (ο Αμερικανός πέτυχε τους 10 από τους πρώτους 14 πόντους της Εφές) αντέστρεψε τα δεδομένα, ενώ η συνεργασία Γιανγκ-Γκριν ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Μόλις 8 πόντους πέτυχε η Εφές στην 4η περίοδο,αν και στο πρώτο δεκάλεπτο έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ, ενώ είχε 40 ριμπάουντ έναντι 29 του Ολυμπιακού (μόνο 3 επιθετικά οι Πειραιώτες)! Τα περίμεναν όλα από τον Γκρέιντζερ (17π.) και είδαν την «ερυθρόλευκη» άμυνα να τους χαλάει το transition. Η ελληνική ομάδα απάντησε με τον καλύτερο τρόπο, μέσα στο παρκέ, στο πανό των Τούρκων φιλάθλων της Εφές που θέλησαν να τρολάρουν τον Ολυμπιακό γράφοντας Πούλμαν...για τον Πειραιά. Θα επιβιβαστεί σε αυτό η Εφές για να έρθει στο ΣΕΦ ή θα πάρει το αεροπλάνο; Οι Πειραιώτες πάντως την τιμώρησαν... Αλλωστε, κι εκείνη τα περίμενε όλα από τον Γκρέιντζερ (17π.)! 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση