Δοκάρια, διαιτησία και Κίνεφ "λύγισαν" τον Ολυμπιακό στον τελικό της Euroleague

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Απριλίου 2017 19:58 Δοκάρια, διαιτησία και Κίνεφ "λύγισαν" τον Ολυμπιακό στον τελικό της Euroleague

Δεν κατάφερε να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης. Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού το... προσπάθησε απέναντι στην Κίνεφ, στον τελικό του Final 4 της Euroleague, αλλά ηττήθηκε τελικά με 7-6. Έντονα παράπονα της ελληνικής ομάδας για τη διαιτησία. Απίστευτα πράγματα στο φινάλε με “ερυθρόλευκο” τάιμ άουτ και καθυστερήσεις. Στο.... δοκάρι βρήκαν πολλές επιθέσεις των "ερυθρόλευκων".

Έβγαλε... ψυχή στο τελευταίο οκτάλεπτο, αλλά δεν μπόρεσε στο τέλος να πανηγυρίσει. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 7-6 από την Κίνεφ Κίρισι στον τελικό του Final 4 της Euroleague στο πόλο και δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης μετά το 2015.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη πλήρωσε την πολύ κακή της παρουσία στο πρώτο οκτάλεπτο, βρήκε μπροστά της την απίστευτη Ρωσίδα τερματοφύλακα, Καρνάουκ, είδε 8 επιθετικές της προσπάθειες να σταματάνε στο δοκάρι, αλλά κατάφερε να μειώσει στο γκολ (6-7) λίγο πριν το φινάλε του παιχνιδιού.

Σε εκείνο το σημείο όμως ο διαιτητής -που επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι στην Ασημάκη- έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής καθώς υπέπεσε σε τραγικό λάθος. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ζήτησε τάιμ άουτ 10'' πριν τη λήξη, ο ρέφερι το έδωσε αργοπορημένα -παρά τις φωνές από τις “ερυθρόλευκες”- και μετά το τάιμ άουτ άφησε το χρόνο των φιλοξενούμενων στα πέντε δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα οι “ερυθρόλευκες” δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης και γνώρισαν την ήττα με την Κίνεφ να πανηγυρίζει την πρώτη της Euroleague στο πόλο, μετά από 5 αποτυχημένους τελικούς.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 2-1, 1-1, 2-1

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 2, Ελευθεριάδου 1, Σώρα, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Μ. Πλευρίτου, Εμολο 1, Β. Πλευρίτου, Μπιανκόνι, Σμιτ, Σταματοπούλου

Κίνεφ Κίρισι (Καμπάνοφ): Κάρναουκ, Ζουμπκόβα, Προκοφίεβα 2, Σιμάνοβιτς 1, Κουρόσκινα, Κρίμερ, Γκλίζινα 1, Κιρίλτσεβα, Χαμζάεβα. Σομπόλεβα, Ιβανόβα 2, Ριζκόβα 1, Λούκινα

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση