Τεράστιο “διπλό” και... ανάσα για Εργοτέλη στα Χανιά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015 23:12 Τεράστιο “διπλό” και... ανάσα για Εργοτέλη στα Χανιά

Ζωντανός στη μάχη της παραμονής έμεινε ο Εργοτέλης, που πέτυχε μεγάλο "διπλό" στα Χανιά επί του Πλατανιά (2-1), στο ματς με το οποίο έπεσε η "αυλαία" της 20ής αγωνιστικής της Superleague - Με γκολ από τα... αποδυτήρια είχαν προηγηθεί οι γηπεδούχοι

Το ξεκίνημα για τον Πλατανιά ήταν εκπληκτικό, αφού μόλις στα 22 δευτερόλεπτα ο Γουνδουλάκης έκανε το 1-0. Ο Εργοτέλης πιέστηκε από τους γηπεδούχους προσπάθησε να μη του δημιουργηθούν κενά στα μετόπισθεν, ενώ έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 14', με την κεφαλιά του Καζναφέρη να βρίσκει πάνω στο Δημήτρη και να φεύγει κόρνερ.

Οι ευκαιρίες συνέχισαν να χάνονται από τις δυο ομάδες. Στην αμέσως επόμενη φάση, το κοντινό σουτ του Μιλούνοβιτς πέρασε ελάχιστα άουτ για τον Πλατανιά, ενώ στο 19' ο Παμπλίδης έστειλε από το ύψος της μικρής περιοχής την μπάλα άουτ. 24' Τεράστια ευκαιρία έχασε και η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου (24'), όταν ο Σαράνοφ απομάκρυνε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Μιλούνοβιτς, όπως έκανε στην εξέλιξη της φάσης και ο Λουβιόν στην κεφαλιά του Γουνδουλάκη. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια κι έτσι δεν είδαμε κάτι αξιόλογο μέχρι το ημίχρονο.

Η επανάληψη όμως ανήκε στον Εργοτέλη. Οι αλλαγές του Ταουσιάνη (Ουλά και Καλέ έκαναν πιο επιθετικούς τους φιλοξενούμενους, που κατάφεραν να πετύχουν την ανατροπή. Στο 71' οι δυο τους συνεργάστηκαν, για να κάνει ο Καλέ το 1-1, ενώ στο 86' ο Τζίλας ανάγκασε τον Ολιμπά να διώξει εντυπωσιακά, με τον Γιουσούφ να κάνει με κοντινό πλασέ το 2-1. Στα τελευταία λεπτά ο Πλατανιάς προσπάθησε για το βαθμό, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη εστία

Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Ολιμπά, Αποστολόπουλος, Μπανανά, Ιτούα, Δημήτρης, Τετέ, Αγκιλέρα, Τσουράκης, Γουνδουλάκης (67' Μπεριάν), Μιλούνοβιτς (81' Μενδρινός), Τόρες.
 
Εργοτέλης (Τσαουσιάνης): Σαράνοφ, Τζανακάκης, Λουβιόν, Φιντέλεφ, Λυκογιάννης, Καζναφέρης (74' Τζίλας), Κοζορώνης, Γκέντσογλου, Γιουσόφ, Παμλίδης (46' Ουλά), Χαντί (60' Καλέ)
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση