"Υπέγραψε! Ανακοινώνεται ο Βαλβέρδε από την Μπαρτσελόνα"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Μαΐου 2017 14:37 "Υπέγραψε! Ανακοινώνεται ο Βαλβέρδε από την Μπαρτσελόνα"

Ήταν το φαβορί για να καλύψει το κενό του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και πλέον φαίνεται πως είναι οριστική η συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Mundo Deportivo” ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε τα χέρια με την Μπαρτσελόνα για συμβόλαιο 2+1 χρόνια. Η ανακοίνωση της απόκτησης του αναμένεται να γίνει στις αρχές της νέας εβδομάδας (πιθανότατα τη Δευτέρα 26 Μαΐου), όταν θα δώσει συνέντευξη Τύπου και θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση με τους Καταλανούς.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού έχει συνεχή επικοινωνία με τη διοίκηση των Καταλανών προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση στον σύλλογο αλλά και να καταθέσει και ο ίδιος τις απόψεις του για τον τρόπο που θα πρέπει να γίνει ο προγραμματισμός του καλοκαιριού.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως έχουν ήδη συμφωνηθεί τα περισσότερα ζητήματα της προετοιμασίας της Μπαρτσελόνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ για τις μετεγγραφές έχει ζητήσει τρεις παίκτες, έναν για κάθε γραμμή της ομάδας.

Ο Βάσκος προπονητής θα πάρει μαζί του στο “Καμπ Νου” τους δύο συνεργάτες του, τον βοηθό, Γιον Ασπιάθου, και τον γυμναστή, Χοσέ Αντόνιο Ποθάνκο, ο οποίος επίσης έχει φορέσει ως ποδοσφαιριστής τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Αναφορικά με το ντεμπούτο τουΒαλβέρδε στον πάγκο της “Μπάρτσα”, αυτό θα γίνει στις 22 Ιουλίου στη Νέα Υόρκη σε φιλικό με τη Γιουβέντους για το International Champions Cup.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση