«Δύσκολα θα καλυφθεί το κενό του Ντιέγκο Κόστα»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 10:38 «Δύσκολα θα καλυφθεί το κενό του Ντιέγκο Κόστα»

Ο Ντιέγκο Κόστα φεύγει από την Τσέλσι και αναμένεται να επιστρέψει στη Μαδρίτη και στην Ατλέτικο. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος με ισπανικό διαβατήριο, σημείωσε 22 γκολ σε 42 εμφανίσεις στην Premier League με την Τσέλσι, την περασμένη σεζόν και σύμφωνα με τον Φρανκ Λάμπαρντ οι «μπλε» πολύ δύσκολα θα καλύψουν το κενό του:

«Ο Κόστα είναι ένας φανταστικός παίκτης και είδαμε όλοι την προσφορά του στην Τσέλσι στην πορεία προς την κατάκτηση του τίτλου. Πολύ δύσκολα θα βρεθεί παίκτης που θα καλύψει το κενό του», δήλωσε σχετικά ο Αγγλος σταρ, εμβληματική φυσιογνωμία της Τσέλσι για χρόνια, στο «Sky Sports» και συμπλήρωσε για τις φήμες που θέλουν τον Ρομέλου Λουκάκου να παίρνει τη θέση του Κόστα:

«Η αίσθηση του γκολ που είχε ήταν μοναδική στην αντίπαλη περιοχή. Ο Κόστα ήταν πολύτιμος για την Τσέλσι και δεν ξέρω αν ο Λουκάκου καταφέρει να καλύψει το ίδιο καλά τη θέση στην επίθεση. Σίγουρα έχει εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια στην Εβερτον, αλλά έχει πολύ δύσκολο έργο, αν τελικά επιλεχθεί από τον Αντόνιο Κόντε, ως διάδοχος του Κόστα».

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση