"Κηδεία" του ΠΑΟΚ στην... εκπνοή! "Δώρο" στον Ολυμπιακό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015 22:00 "Κηδεία" του ΠΑΟΚ στην... εκπνοή! "Δώρο" στον Ολυμπιακό

Μία εβδομάδα πριν από το ντέρμπι του με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ έμεινε... αναίσθητος στην έδρα του στο 94ο λεπτό! Τον... τελείωσε στην εκπνοή του αγώνα ο Παναιτωλικός με το γκολ του Βραζιλιάνου Άλβες, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα των φιλοξενούμενων που νίκησαν 2-1 στη Θεσσαλονίκη. 

Η ταχύτητα των επιθετικών του Παναιτωλικού, προκάλεσε αναστάτωση στην άμυνα των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο. Ηταν προφανές ότι δυσκολευόντουσαν να τους ελέγξουν κι ότι πιεζόντουσαν αρκετά. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Τουναντίον ο Παναιτωλικός αγωνιζόταν με τρομερή αυτοπεποίθηση και έτσι έφτασε στο γκολ...

Κέρδισε το πέναλτι μόλις στο 7ο λεπτό μετά από φάουλ του Αθανασιάδη στον Κούσα. Η εκτέλεση του Αλβες δεν ήταν καλή, ο Ιτάνζ έπεσε σωστά, αλλά η μπάλα πέρασε κάτω από το σώμα του και κατέληξε στα δίχτυα! Το γρήγορο γκολ του Παναιτωλικό μπλόκαρε τον ΠΑΟΚ που δεν μπορούσε να βρει λύσεις στην επίθεση, καθώς οι φιλοξενούμενοι τον πίεζαν ψηλά και του έκλειναν τους διαδρόμους.

Ο ΠΑΟΚ στην επανάληψη ανέβασε στροφές. Προσπάθησε με τον Μακ που μπήκε στον αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο να προκαλέσει ρήγματα στην άμυνα του Παναιτωλικού και φυσικά τα κατάφερε, καθώς οι επιθέσεις του ήταν απανωτές και ήταν θέμα χρόνου να γίνει το λάθος από τους φιλοξενούμενους.

Ο Παναιτωλικός λύγισε στο 73ο λεπτό, όταν πέτυχε απίστευτο γκολ ο Μακ που αναστάτωσε την άμυνα του αντιπάλου του. O Νομπόα του έστρωσε την μπάλα κι αυτός ξεγέλασε τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων κι  εκτέλεσε τον Στεφανάκο ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη δεν σταμάτησε να πιέζει για το δεύτερο γκολ... Εκλεισε τον Παναιτωλικό στα καρέ σχεδόν σε όλο το δεύτερο ήταν μπροστά. Ετσι, την... πάτησε στο 94'! Στην τελευταία φάση του αγώνα όλος ο ΠΑΟΚ είχε βγει μπροστά, οι παίκτες του Παναιτωλικού έκλεψαν την μπάλα και ο Άλβες έφυγε στην αντεπίθεση, βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ιτάνζ και έγραψε το τελικό 1-2!

Ο Άλβες δεν είχε σκοράρει μέχρι σήμερα στη Super League και πέτυχε δύο  γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ.
 
ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς (87' Κίτσιου), Ρατς, Μαντούρο, Νομπόα, Τζανδάρης (46' Μακ), Σαλπιγγίδης (76'  Ρικάρντο Κόστα), Περέιρα, Αθανασιάδης.
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Κέβιν Γκαρσία Μαρτίνες, Ετζενγκέλε, Κούσας, Μπεχαράνο, Γοδόι, Φωτάκης (81 Μαλεζάς), Μαρτίνες, Βιγιαφάνες, Κάπελ (59' Λάζαρ), Άλβες

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση