Ράχες: Οι καλύτερες ομάδες Beach Volley στην Ελλάδα αυτό το Σαββατοκύριακο στο Nisi

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017 11:07 Ράχες: Οι καλύτερες ομάδες Beach Volley στην Ελλάδα αυτό το Σαββατοκύριακο στο Nisi

Μετά από πολλά χρόνια, η τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος Juniors Κ17 επιστρέφει στις Ράχες Φθιώτιδας.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στον Πολυχώρο Nisi στην παραλία Ραχών και θα συμμετέχουν οι κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας που πρώτευσαν στην περιφέρεια τους. Έτσι στην παραλία Ραχών θα βρεθούν ομάδες από: Κρήτη, Πελοπόννησο, Ρόδο, Κω, Χίο, Αθήνα, Πειραιάς, Θράκη, Δυτική Μακεδονία, Σάμος.

Η τελική φάση θα αναδείξει τους πρωταθλητές Ελλάδος σε παίδες και κορασίδες και το θέαμα αναμένεται άκρως εντυπωσιακό!

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στα δύο όμορφα γήπεδα του Πολυχώρου Nisi. Συνδιοργανωτές ο Δήμος Στυλίδας, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Πολυχώρος Nisi και ο Φ.Σ. Λαμίας.

Μέγας Χορηγός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Juniors είναι το ΛΟΥΞ Plus ‘n’ Light Tea, και χορηγοί το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, η Volkswagen-Kosmocar, η GALA, η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, ενώ χορηγοί επικοινωνίας οι εταιρείες SPORT 24, 103,3 Radio και η εφημερίδα ΦΩΣ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ε.Ο.ΠΕ. που μας εμπιστεύτηκε μια τόσο σημαντική διοργάνωση και να καλέσουμε όλους τους φίλους του αθλήματος στην περιοχή να στηρίξουν την προσπάθεια!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση