Παναθηναϊκός: Ανακοινώνει Γκάμπριελ και Διούδη! Επιμένει για Πούκι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 05 Αυγούστου 2017 11:09 Παναθηναϊκός: Ανακοινώνει Γκάμπριελ και Διούδη! Επιμένει για Πούκι
Ο Ματίας Γιόχανσον ανακοινώθηκε και ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει τη μετεγγραφική του ενίσχυση, ενόψει και των αγώνων με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, για τα πλέι οφ του Europa League.

 Οι επόμενες μετεγγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού βρίσκονται λίγο πριν την ανακοίνωση τους. Το «τριφύλλι» τα έχει βρει με τον Γκάμπριελ Σίλβα και την Ουντινέζε και μένει να.. πέσουν οι υπογραφές για τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ. Ο παίκτης αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα τα επόμενα 24ωρα.

Την ίδια ώρα, παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται και ο Σωκράτης Διούδης. Ο Έλληνας πορτιέρε ρύθμισε και τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του και ως την ερχόμενη Τρίτη θα φορέσει και αυτός τη φανέλα με το «τριφύλλι». Τόσο ο Διούδης, όσο και ο Γκάμπριελ Σίλβα θα δηλωθούν για τα παιχνήδια του Παναθηναϊκού για την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Όσον αφορά την περίπτωση του Τεέμου Πούκι, οι προσπάθειες για την απόκτηση του συνεχίζονται και αναμένεται να ενταθούν ακόμα περισσότερο –και με τη βοήθεια του παίκτη- μετά το κυριακάτικο ντέρμπι της Μπρόντμπι με τη Κοπεγχάγη.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση