Άδοξο τέλος για τον Μπολτ - Δεν τερμάτισε στην τελευταία του κούρσα (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017 10:29 Άδοξο τέλος για τον Μπολτ - Δεν τερμάτισε στην τελευταία του κούρσα (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Άδοξο φινάλε είχε η καριέρα του Γιουσέιν Μπολτ στον στίβο, καθώς ο Τζαμαϊκανός τραυματίστηκε στην τελευταία αλλαγή της σκυτάλης στον τελικό των 4Χ100 και δεν μπόρεσε να τερματίσει!

Το φινάλε της αθλητικής καριέρας του τεράστιου Γιουσέιν Μπολτ δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερο. Ο τεράστιος Τζαμαϊκανός σπρίντερ δεν μπόρεσε ποτέ να ολοκληρώσει την τελευταία κούρσα του συμμετέχοντας στη σκυταλοδρομία 4Χ100 με την Τζαμάικα.

Ο 31χρονος πήρε τελευταίος τη σκυτάλη από τον Μπλέικ, αλλά με το που ξεκίνησε να ανεβάζει στροφές ένιωσε έντονους πόνους στο πίσω μέρος του αριστερού του ποδιού και σωριάστηκε στο κουλουάρ.

Ο μυικός αυτός τραυματισμός τού στέρησε την ευκαιρία να γράψει ακόμα μια χρυσή σελίδα στην καριέρα του (ήταν 3ος εκείνη τη στιγμή), καθώς δεν μπόρεσε ποτέ να ολοκληρώσει την τελευταία του κούρσα.

Αμέσως, οι συναθλητές του έτρεξαν προς το μέρος του και ακολούθως έσπευσαν οι γιατροί. Φανερά απογοητευμένος ο Μπολτ σηκώθηκε και πήγε στα αποδυτήρια χειροκροτώντας προς το μέρος του κόσμου που τον αποθέωνε.

Δείτε φωτογραφίες...

 

 

 

 

 

 

 

 

Photo credits: AP Photo / David J. Phillip / Matthias Schrader / Tim Ireland / Martin Meissner

Δείτε στο βίντεο τι ακριβώς συνέβη...

 

 

sport24.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση