Παναθηναϊκός: Τώρα, αποφασίζει ο Τσάβες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017 13:22 Παναθηναϊκός: Τώρα, αποφασίζει ο Τσάβες

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Μπόκα Τζούνιορς για τη μεταγραφή του Αντρες Τσάβες είναι δεδομένη.

Οι «πράσινοι», μάλιστα ξεκίνησαν την ανταλλαγή εγγράφων, προκειμένου να υπογραφούν τα συμβόλαια με την ομάδα του Μπουένος Άιρες και στη συνέχεια να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τον παίκτη.

Μέχρι στιγμής, πάντως ο Τσάβες, δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει την Μπόκα και επιθυμεί να παλέψει για μία θέση στην 11αδα. Από την άλλη, οι «πράσινοι» τον έχουν διαβεβαιώσει, δια στόματος Μαρίνου Ουζουνίδη, ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα τη νέα χρονιά.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει την ανταλλαγή εγγράφων με την Μπόκα, για να ολοκληρωθεί το πρώτο σκέλος της μεταγραφής. Ο σύλλογος της Αργεντινής θα βάλει στα ταμεία του 1,3 εκατ. ευρώ και το 50% των δικαιωμάτων που παίκτη θα μείνουν στην Μπόκα. Οι «πράσινοι» ωστόσο έχουν συμφωνήσει πως αν θέλουν μέσα στα επόμενα τρία χρόνια να αγοράσουν εξ ολοκλήρου τον Τσάβες θα πρέπει να δώσουν ακόμη 1,3 εκατ. ευρώ. Στο συμβόλαιο υπάρχει επίσης, πως αν ο Τσάβες βγει πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, τότε ο Παναθηναϊκός θα δώσει αυτομάτως τα χρήματα για την αγορά του παίκτη.

Πλέον το βάρος πέφτει στον Τσάβες, προκειμένου να πει το ναι και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση